To czytaj na biezaco bo planu jeszcze nie ma ale...bedzie :wink: jak Ci sie nie chce wszystkiego czytac to mniej wiecej okolo 50 strony bedzie plan8-)
Wersja do druku
To czytaj na biezaco bo planu jeszcze nie ma ale...bedzie :wink: jak Ci sie nie chce wszystkiego czytac to mniej wiecej okolo 50 strony bedzie plan8-)
Cytat:
Zamieszczone przez westu
moje "forum" i jego licznik jest zepsute!! mi poazuje 25stron a innym 7:shock: hmmm a może powinienem już się położyć :lol:
@liquidsound:
Będę czytał na bieżąco od teraz ;)
@Metus:
W vBulletin można sobie ustawić ilość postów na strone, no i ja mam ustawione na max czyli 40 ;)
Co do moderacji... Wiekszosc bedzie na zlocie to bedzie malo roboty ;)
Pasowalo by mi to do sygnaturki :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Encor
"Teoretycznie" za focenie zdzierają dodatkowe 10zł. Plus bilety trzeba kupowac w Kraku na Wiślnej, bo na miejscu bywają kooooooooolejki (może we wrześniu już nie, ale wątpie). A w ogóle to tania ta impreza chyba nie jest - 44zł za wejście. Ale z drugiej strony:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
http://www.kopalnia.pl/site.php?id_s...&id_language=1
ooooooooo i nawet : za zajęcie I miejsca – cyfrowy aparat fotograficzny;Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
może jakiego Nikona??:twisted:
to bierzemy usluge grupowa i ulgowa, bedzie po 30 zl na lba, jak bez ulgi to po 45 jesli dobrze widze, jutro bede mial konkretniejsze wiesci zwiazane z kopalnia ale sa jacys chetni na wieliczke ? Tomasz co Ty na to ?
Aha info a propos noclegow, z informacji wynika ze zamowione sa dwie dwojki i reszcie jest obojetne jak beda rozkwaterowanie na nawojce, Lochu pyta czy ma juz rezerwowac hotel, pozostali beda mieszkac w 4kach chyba ze komus to nie odpowiada wtedy prosze o info do mnie lub do locha.
pozdrawiam
krzysiek
Jaja to będą jak w tej Wieliczce wam powiedzą, że fotografowanie zabronione :) Bo na to że wpuszczą taką armię ze statywami/monopodami to w ogóle bym nie liczył...
mysle jesli zbierze sie grupa 5 osob chcacych polazic pod ziemia to bylby cud, ewentualnie mozna by z tego battle zrobic ;) jutro z wycieczki do wieliczki wroca moi znajomi wiec bede mial swieze wiadomosci co wolno czego nie wolno itede, a chodzenie po rynku po raz tysiac ktorys juz mi bokiem wylazi ;) co innego siedzenie w knajpach :mrgreen:
Sprostowanie co do Wieliczki:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
- wejściówka już 46 PLN,
- termin nadsyłania prac do 6 września 2006. :)
- a tempo zwiedzania że tylko z ręki fociłem.
To kombinat i maszynka do robienia pieniędzy a nie kopalniany plener :) ale może wrzesień bedzie bardziej sprzyjający niż okres urlopowy.