Oczywiście, a co to nam szkodzi? Chyba zadna ujma dla nas, ja bym nawet powiedział, ze pewnego rodzaju nobilitacja.....:D
Wersja do druku
nie no, ja nie mam nic przeciwko, ale uwazam to po prostu za przerost formy nad trescia...
Sprawa pleneru\wystawy\konkursu - jest otwarta jesli sie zdecydujecie bedzie fajnie - jeśli nie - nic sie nie dzieje.
Poprostu zawsze chciałem zorganizować plener w Baranowie i tu nadarzyła się świetna okazja, myślałem że wystawa z pleneru fotograficznego też nie jest złym pomysłemą że mam tam znajomosci to sie wystarałem i o ten weekend - a że szefostwo Zamku chce mieć zdjęcia to tu sprawa do rozważenia przez Uczestników zlotu czy Wam to Odpowiada.
Ja też uważam, że wystawa to fajny pomysł. W końcu nie tylko spożywać tam będziemy, a choć trochę focić ;-) Przecież większość obecnych umieści w swoich galeriach przynajmniej jedno zdjęcie z tego pleneru, więc czemu nie zrobić z tego wspólnej wystawy?
Azgar pomysł jest dobry i ciekawy. Jeśli ktoś nie chce brać udziału nie musi. Termin akceptuję i wpisuję sobie w rozkład zajęć na lipiec. Mam nadzieję, że spotkanie będzie sympatyczne.
Pora myśleć o noclegach.