20 str dyskusji, sprzęt się pojawił i cisza :)
Wersja do druku
20 str dyskusji, sprzęt się pojawił i cisza :)
Wszyscy czekajo na black frajdej
Czy ktoś ma może r10 i jeszcze oprócz posiadania robi nim zdjęcia??
chyba nie.
ale co ci moge juz powiedziec z cala pewnoscia, to ze to jest ch* aparat. Sony jest duzo lepsze, a ajfon to w ogole robi z niego salatke huzarska :)
a tak bardziej serio - R10 to cropowy Canon. zaprojektowany normalnie (nie jak M-ka, tylko jak normalne xxD/xD) dla normalnego uzytkownika. niespodzianki tu nie bedzie, to po prostu dziala
Zakupocholicy. Posiadanie więcej niż jednego body to już choroba... A już dwa systemy to nie chce nawet komentować.
Patrzyłem. Bezjajeczne jakieś takie te zdjęcia, może dlatego że hamerykańskie. Jest taka koncepcja, żeby może @akustyk spróbował bezlusterkowego świata i kupił na próbę :mrgreen: jak już pojedziesz Jankowi Pawlakowi zrobić to zdjęcie komórką, o które prosił, to mógłbyś od razu wziąć to r10 i popróbować :mrgreen:
Mam nadzieję, że niebawem canon zrobi na to promocję, żeby podbić udziały na koniec roku i puści za 3k w zestawie, jak M6 II kiedyś. Tak, wiem czyją matką jest nadzieja, ale jak mówi Nosowska - przecież kocha dzieci swe.
Skoro nie możesz znaleźć nic ciekawego w kilku tysiącach zdjęć z R10 opublikowanych na Flickr, to musisz być bardzo wybredną osobą.
https://www.flickr.com/search/?q=&cm...&safe_search=1