Za miekkie, tzn.?
Wrzucam jeszcze dwie z Tour de France[reszte mam w rawach i nie mam ich jak skompresowac...:/] i kilku indywidualistow z Speakers Corner w Hyde Parku.
14.
15.
16.
17.
18.
Wersja do druku
Za miekkie, tzn.?
Wrzucam jeszcze dwie z Tour de France[reszte mam w rawach i nie mam ich jak skompresowac...:/] i kilku indywidualistow z Speakers Corner w Hyde Parku.
14.
15.
16.
17.
18.
Za miekkie znaczy...... więcej USM albo smart sharpen ;)
Aaa... Myslalem, ze za malo emocji. To kwestia techniczna. Foty za miekkie, bo tak jak tlumaczylem na kompie, z ktorego korzystam nie ma zadnego programu graficznego, cudem mi sie tylko udaje te zdjecia zmniejszac. Jak tylko wroce, to wrzuce te zdjecia jeszcze raz, juz obrobione tak jak nalezy;) A podobaja sie?:)
16 wydaje mi się za ciemna i nieostra. Ogólnie bardzo fajne.
No, wrocilem z Londynu i powoli zaczynam sie brac za foty. Na pierwszy ogien komentarzy wrzucam fotki, ktore nie wymagaly specjalnej obrobki i od razu nadawaly sie do wrzucenia na neta. Mozna prosic o kilka komentarzy? Fotki IMHO sa calkiem fajne. Co wy sadzicie? Komentarze mile i zle, niedobre, beznadziejne mile widziane.
19. Oxford Street
20. Buckingham Palace i policjant przed nim
21.National Gallery Museum
co jest na pierwszym z londyńskich zdjęć?
Street photo:p
20 strasznie fajny motyw :D
dla Ciebie moga to byc fotki dosyc ciekawe , bo byles i czules ten klimat , dla ogladajacego sa to zwykle pstryki z wycieczki , 19 i 21 wg do bani, 20 dosyc ciekawa jest :)
19 ładna i kolarze. Reszta mnie nie porywa :)