Nie wyświetla się 8 w 2 grupie. Też tak macie?
Wersja do druku
Nie wyświetla się 8 w 2 grupie. Też tak macie?
nie u mnie jest ok, przeladowalem i dalej sa wiec napewno na shacku jest sprobuj ctrl+F5Cytat:
Zamieszczone przez RaV22
Bardzo wysoki poziom! Gratulacje dla wszystkich....
Nie do końca :(Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Podglądam źródło kopiuję link do chacka i dostaję komunikat - Nie można wyświetlić strony. Zarówno na IE, jak i na Mozilli.
Ktora wedlug ciebie? Moim zdaniem chyba pierwsze dwie grupyCytat:
Zamieszczone przez Kubaman
wybijaja sie ponad reszte, choc sa fajne zdjecia w pozostalych tez...
w watku z ogloszeniami podalem liste startujacychm, zeby bylo wiadomo kto sie bije ;-) niestety nie wiadmo z kim.. i niech tak pozostanie az do wielkiego finalu...
Wszystkim startujacym juz teraz bardzo dziekuje za udzial no i powodzenia!!!
wyniki w piatek oraz w piatek kolejny temat wiec juz sie mozecie szykowac ;-)
ale wiocha z mojej strony. Biłem się o późniejszy termin... a nie dałem rady przysłać foty. :(
MOja culpa, moja culpa!
No i czy nie lepiej było dokonać wstępnej oceny zdjęć i rozmieścić w grupach tak jak mówiłem?Cytat:
Zamieszczone przez MMM
W następnym etapie będzie tylko jedna grupa więc problemu już nie ma, ale może w następnej edycji.
no wlasnie o to chodzi ze nie ;-)... "jest ryzyko, jest zabawa"... inaczej to wogole moglo by nie byc eliminacja skoro ktos ma decydowac (poprzez ustawianie zdjec w grupach) ktore zdjecia przejda a ktore nie poprzez odpowiednie dobranie konkurentow...Cytat:
Zamieszczone przez MMM
Wstępna ocena przecież niczego nie przesądza i gust pozostałych użytkowników forum wcale nie musi być taki sam.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Może warto pomyśleć nad jakimś prawdziwym serwerem na zdjęcia bo opieranie się na darmowym imageshack jak widać jest zawodne, w kilku grupach na początku nie wyświetlały się zdjęcia.