-
Hah! Ile niebinarnych przymiotników! :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
Prawie jak Pinokio ze Shreka III: ;)
"nie jestem wkrecajacym drewniakiem, jestem zwyklym marketoidem" :)
i jeszcze nosi damska bielizne... :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
No wije się, bo podobno prawda jest taka, że póki co łapy na tym położyła armia. EC weszło na terytorium w którym przestają działać prawa rynku, patenty, marketing czy inne tego typu bajdury ;). Dlatego może być tak, że w ogóle już tego nie zobaczymy.
-
Możliwe. Z drugiej strony, pokojowe zastosowania są coraz powszechniejsze: http://torun.gazeta.pl/torun/1,90815..._na_swiat.html
-
Ktory ma takie słodkości w domu :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez www.northlight-images.co.uk
A 14-24 is added to the Patent list at CR. This is a lens that we first heard of last year, as a design priority.
Still no mention of the 100-400
This was from a collection of Canon info we received in September 2008.
* Replacing core primes and zooms with higher resolution lenses more suitable for the newer 50-65MP FF sensors that are coming over the next few years. This includes the 24L [announced 3 weeks after we had this info] , 35L, 16-35L (done) and 100-400L, 200 L (done) and over time several of the longer Ls
* Upgrading IS in all lenses to current 4 stop designs while they do the lenses.
* They are also looking at a couple to match specific Nikon / Sigma lenses (think 14-24 and 200-400 2.8 style)
No to czekamy na pompkę - szykuje się nowy best eL seller set - 14-24L, 24-105L, 100-400II
Jeszcze raz pokłony dla Nikona za Nikkora 14-24, nie wyobrażam sobie by Canon puścił eLe drożej niż Nikon Nikkor'a (obecnie $1780), chyba, że zrobią eLę w filtrze no to "dwójka na dzień dobry" :mrgreen:
200-400/2.8 poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to będzie obowiązkowy lens do futbola i innych igrzysk na stadionach.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
chyba, że zrobią eLę w filtrze no to "dwójka na dzień dobry" :mrgreen:
Z patentu można wnioskować, że przód będzie wyglądać jak Nikkor i 17TSE.
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
200-400/2.8
Obawiam się, że kosztowałby tyle co bratni 200-400VR z doczepionym z tyłu D3s... ;) + jakiś gimball ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bahrd
Obawiam się, że kosztowałby tyle co bratni 200-400VR z doczepionym z tyłu D3s... ;) + jakiś gimball ;)
I dwóch niewolnikow w kontrakcie na 2 lata... Juz bardziej uwierze w 35-70/2..
Mnie tylko martwi tylko ten MP Race .. nawet w puszkach profi sie nie skonczy... o ile w Ds niech sobie dokladaja po sam pryzmat to w takim 1d mogliby sie zatrzymac juz w miejscu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wain
Mnie tylko martwi tylko ten MP Race .. nawet w puszkach profi sie nie skonczy... o ile w Ds niech sobie dokladaja po sam pryzmat to w takim 1d mogliby sie zatrzymac juz w miejscu.
no ale to nie do FF/APS-C licza te 50Mpix, tylko zapewne do 7D mkII i do 2000D :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wain
Pociesz się, że jak już kupisz aparat, to Canon Ci już ani jednego piksela nie doda! ;)