Ja też ostatecznie nie dotarłem, pardon.
Wersja do druku
Ja też ostatecznie nie dotarłem, pardon.
Przepraszam. Całą noc oglądałem TEDtalk'i, o 10 (po twoim poście) położyłem się spać, bo nie było szumnego odzewu przybycia więcej niż 3 osób. Ile było? Gdzie grupówka? ^^
Ja też nie, jakiś pech mnie prześladuje z tymi poznańskim plenerami :(
BTW, piękna bomba kolorystyczna na tej drugiej focie Cichego! :)
więcej zdjęć, z tych 5ciu nie moge powiedzieć czy żałuje czy nie ? Kto ma wspólne pamiątkowe przytulane ? ;)
Jak nie ma mxw to nie ma zbiorówek :D
no taaak :roll:
ale już nie chciałem wam tego robić i przychodzić ;-)
od września popsuł mi się cały cyfrowy sprzęt (primary i secondary), o padniętym flexie w C10-22 i sprutym zamku w lowepro nie wspominając, zostałem z analogiem i jakimś kompaktem, do tego tydzień temu pożyczyłem 20D - i co? i po 200 zdjęciach też padła migawka :twisted:
tzn. gieneralnie mogłem wpaść i zrobić zbiorówkę,
tylko kto odważny pożyczyłby mi aparat? :lol:
eeejjjjj zrobie coś teraz w wkkend.. ja nie mogłam teraz :( a mam głoda na zdjęcia
Szukam porządnego studia fotograficznego (tzn nie 30m^2 :D) na niedzielę, 14-19. Ktoś poleci coś rozsądnego? Cena gra mniejszą rolę niż jakość.
znacie jakąś miejscówkę indoor gdzie jest w miarę ciepło i nie pada na głowę, nie ma bezdomnych i/lub żuli, nie trzeba płacić 50zł/h, i nie ma upierdliwych ochroniarzy którzy wywalą po 15min i najlepiej nie trzeba pozwolenia albo można je szybko uzyskać? (miejscówka potrzebna na pon)