MM akurat w tym wypadku nie zawinił.. A dziewczyna niech się cieszy, że ma więcej niż JEDEN autoryzowany serwis w Polsce :-?
Wersja do druku
MM akurat w tym wypadku nie zawinił.. A dziewczyna niech się cieszy, że ma więcej niż JEDEN autoryzowany serwis w Polsce :-?
to parafraza starych reklam Genesis'a (SEGA vs NINTENDO) - slaba parafraza nalezy dodac:
BTW: sega wypadla z rynku jaka dekade temu i teraz robi tylko gry, a to i tak z rzadka juz ; )
Może to i nie dowcip, lub mało smieszne ale powiedzcie mi czy to już skrzywienie jeśli wchodzę na allegro i na głównej stronie z lista promowanych aukcji od razu rzuca mi się w oczy "karabin snajperski" a ja myślę, że to pewnie jakiś fajny obiektyw?
Tak, to zdecydowanie skrzywienie :D Ale pozytywne raczej
Ja się ostatnio łapie na tym, że rozmawiając z kimś "o niezbyt idealnej cerze" mam ochotę zacząć mu klikać po twarzy healing brush'em.. Czy to również jest skrzywienie?? :mrgreen:
zalezy w niektorych przypadkach to czyta zeczywistosc, a dla niektorych to gumka by byla odpowiednia :d
najnowszy 40D z funkcją ruchomego - wysięgnika a moze wyświetlacza?
a tu cała ta oferta nie tylko zdjęcie...
nowy model nikona ?
no chyba ze limitowana wersja dle leworecznych ?
jak dla mnie mala wpadka, tym bardziej ze n jest sponsorem tej szkoly gazeta.pl wiec juz wypadaloby wstawic jakis istniejacy model na pierwszej stronie, a moze to jakas podklasa mistrzow PS'a
powinno byc ciagle dostepne na gazeta.pl dla chcacych sprawdzic
Czy ja dobrze rozumiem: tutaj "dorobiona" jest "góra" aparatu do jego "spodu"? I czy ta pani ma "poobcinane" jakoś palce lewej ręki?
I wreszcie: fotografowanie w okularach przeciwsłonecznych jest skuteczne?