Ja wolałbym zobaczyć zdjęcia na ISO 3200, albo przynajmniej jakieś na 1600 w słabym świetle. Zauważyliście zmienione uszczelnienia przy lampie?
Wersja do druku
Ja wolałbym zobaczyć zdjęcia na ISO 3200, albo przynajmniej jakieś na 1600 w słabym świetle. Zauważyliście zmienione uszczelnienia przy lampie?
Czy ktoś w końcu wpadnie na ten genialny pomysł żeby:
1. Oddzielić posty o 50D z tego wątku do innego, specjalnie dla 50D.
2. Wywalić z tytułu "może 50D ?"
A moze zamknac watek? :)
Założyłem osobny temat o canonie 50D :
http://canon-board.info/showthread.p...458#post516458
a może ten zamknąć i dać wątek z ankietą 5d i co dalej, a ankieta czy następca 5D ma szansę pokazać się do końca roku...hmm 2012...??;)
Jeśli taki serwis jak Optyczne podaje specyfikację to nie jest to tylko dywagacja. Oni znają już dawno specyfikację nie tylko 50D, ale także następcy 5D. Oficjalnie podać jej nie mogą z wiadomych względów. Tym razem skorzystali na "przecieku".Cytat:
Zamieszczone przez MacGyver
Rzadka to sytuacja, gdy użytkownicy forum próbują zaprowadzić porządek, a moderatorzy jeden po drugim wprowadzają coraz większy bałagan i łączą wątki na różne tematy w jeden. Nie dziwi mnie zupełnie, że czytelnicy reagują niezadowoleniem.
Ja rozumiem że miałeś już możliwość pofotografować tą "kichą". Jeśli tak to podziel się wrażeniami co jest nie tak. Bo akurat na papierze to ten aparat na tle konkurencji wypada bardzo kusząco.
Ds?
Starsznie Panowie uogólniacie. Później z tego się tworzą najróżniejsze mity.
Konrad, mądrze piszesz. Nie mam bladego pojęcia dlaczego w wątku o następcy 5d piszemy o następcy 40d :sad: