Ale możemy zrobić salwę honorową Speedlitami oraz tunel ze skrzyżowanych białych elek :mrgreen::mrgreen:
Wersja do druku
Może być i kolejne:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Walnął serię, ale zapomniał przekadrować :mrgreen:
BTW: co powiecie na pofocenie quadów w Kryspinowie (robią tam wyścigi na torze) ?
Jak Orange wrzuci foty z dzisiaj to może ktoś też się napali :twisted:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Gdzie to panie takie klimaty "som" ?
i wyszło 12 fotek z 5-cioma barankami (czyli niezłe stadko), a po drugiej serii (18 strzałówx12 jaj) kilka kop jaj:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pytałem późnym wieczorem wczoraj, czy ktoś planuje Lipnicę Murowaną z ich sławnym konkursem palm wielkanocnych + dziesiątki kolorowych straganów:mrgreen:
i jeszcze jedna:mrgreen:
no faktycznie żadnego billboarda nie podpiąłem:mrgreen::mrgreen:
a... jeszcze jedno dorzucę:mrgreen:
Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodzi,
By móc jutro o poranku
Siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!
Kryspinów.Zawody są tam czesto wiec nie ma pośpiechu.
Na takie zawody to tez bym się wybrała. Moze jakiś plenerek kiedyś tam zrobimy?
Chetnie!.. a co do plenerku.. organizujemy co w pt/sobote? bo niedziela to Photoday...
Ja sobote mam luźną, niedziela to PD.Jakieś propozycje?
My w sobotę mamy własny ślub wiec z canisem odpadamy w weekend!
Masz w tym jakieś większe doświadczenie? Jakieś głębsze przemyślenia, którymi chciałeś się z nami podzielić? Czy po prostu : ottak Ci się wzięło na żartobliwe robienie OT? Co prawda osobiście uśmiałem się po pachy i turlałem pod biurkiem z żartu świadczącego o Twoim niezwykle wysublimowanym poczuciu humoru, ale może przyjść jakiś mod i posądzić Cię o nabijanie pustych postów... A przepraszam - zapomniałem - to ty jesteś tu (prawie) bogiem... żenua stary, żenua
Doświadczenie pewnie ma... Z małolatami trzeba uważać, bo wpadać to nie po rycersku.
to może jakiś wieczorek (sobota, niedziela)
piwko w kamienicy
spacerek po Kazimierzu
co wy na to ?
to mam pytanie do krakusów - skoro się po tym waszym pięknym grodzie poruszacie to może ktoś wie cz na Wawelu magnolie już kwitną?
bo od 3 lat trafić w moment nie mogę i albo za wcześnie albo za późno a chętnie bym się wybrał..
Na magnolie to sie wybierz do ogrodu botanicznego.
a ja to w ogóle chciałam życzenia złożyć, bo to już jutro :mrgreen:
wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia dla Magdaleny i Szymona :-D
Ja nie mam pięknej fotki z kwiatami, posłużę się więc fragmentem wiersza Stachury:
Gdziekolwiek jestem,
Tam ty jesteś.
Tak jesteśmy
Jak milczenie
Po tej pieśni.
Jak dwa jabłka
Na czereśni.
Z najlepszymi życzeniami dla Magdy i Szymona :smile:
Z wczoraj.
A te w ogrodzie botanicznym nie mają tak pięknego i historycznego otoczenia :)
Poczucie humoru mam - Ci co mnie znają wiedzą, że śmieje się prawie zawsze :mrgreen: ale wiesz 'kolego', może jeszcze Cię nikt nie uświadomił, ale nie zawsze wielkość ma znaczenie - w tym akurat wypadku to chyba kwestia smaku czy też gustu a o nich się nie dyskutuje... Może, gdybyś żartował w bliższym Tobie środowisku, lepiej by zostały Twoje żarty przyjęte :oops: niestety, jeśli chodzi o mnie to 'ziarna trafiające na skałę', lub tez może lepiej 'perły rzucane przed wieprze'.
Nie będę się więcej rozpisywał, bo jeszcze coś opatrznie zrozumiesz, a wiadomo - łysy jak czegoś nie rozumie, lubi przyp...olić ... Pozdrawiam Ciepło :)
Okej szkoda nafty
kto chce plener w następny weekend
moze mały grilek na Zakrzówku?????
Gratulacje!!!!!!!!!
madallenka, canis
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Przed chwila wróciłem po całym dniu i strasznie mi szkoda, że nie miałem okazji bezpośrednio złożyć Wam życzeń (no i pstryknąć swojej fotki:().
Pozdrawiam
panuna
Ja dołączam się do życzeń, wszystkiego naj, naj, naj...
Wszystkiego naj naj naj... :) Canis.. w Elektrocieplowni mialbys okazje do potestowania nowego prezentu :D
a ja pozazdrościłam Wam wycieczki do skansenu i tez musiałam go zobaczyć
No madallenka ma już wszystkie moje. Nie ma tego dużo, bo tylko z chóru i życzenia przed kościołem. Wrzucę dzisiaj :)
Bardzo fajne fotki Robert! Potwierdza się to, że czasem zmieniając perspektywę/ogniskową można całkiem zmienić wyraz zdjęć ;)
Mój lider to numer 2 - super ujęcie!
No i oczywiście przysięga, która dzięki Tobie jest ujęta z dwóch różnych perspektyw.:mrgreen:
Na moje trzeba będzie troszkę poczekać, ale już się wgryzłem w obróbkę, więc generalnie bliżej niż dalej jest ;)
No proszę. A nie tak dawno temu, gdy byliśmy z Koleżanką na zdjęciach w Podgórzu, to jeszcze panną była :-)
Wszystkiego najlepszego i pozdrawiam :-D
Magda, pamiętasz sesję w studio, i jak sznurowałam Ci gorset. Powiedziałam, że jesteś bardzo szczupła, a Ty, że tak ma zostać do ślubu.
Wyglądałaś ślicznie, piękna suknia! :D
PS Robert, wykonałeś dobrą robotę :smile:
o jej :?::?::cry:, toś mnie zmartwiła, no chyba że w grę wchodzi powiększenie rodziny:rolleyes:
Robert, dołączam się do pozostałych i ich superlatyw dla wstawionych fotek. Myst wytypował 2, ja bardzo lubię emocje na zdjęciu i po mimo, że twarzy na tym ujęciu nie widać to najbardziej mi przypadła do gustu 6-tka.
Pozdrawiam