153 fajne ;]
Wersja do druku
153 fajne ;]
dzięki :]
hudy, twoje próby z reportażem są coraz bardziej odważne, uderz w tą nutę;)
Witajcie po dlugiej przerwie :)
Jako ze koncza mi sie pomysly na psyrykanie okolicy, postanowilem troche poprobowac ze swiatlem.
Co Wy na to? Co poprawic, czego nie robic?
161.
162.
163.
Duuzo pracy przed tobą :)
No nie ukrywam tego :P to takie pierwsze strzaly z wlasciwie jedna lampa poki co :)
Musze poszukac jakiejs lektury
Miszczu, zrób tak.
Weś tę ładną miła dziewczynę, ubierz ją lekko np owin w prześcieradło ale tak żeby było widać gole ramiona :> lub co nieco więcej zalezy od nastroju chwili :) ustaw ją koło okna najlepiej przy końcu okna i niech się patrzy w okno(wypatruje rycerza na białym koniu itp....), ty sie ustaw na drugim końcu i cykaj. zrób zdjecia czarno białe na początek potem daj se kolor, jak masz blende odbij swiatełko z okna na dziewczynę aby lekko rozjaśnić kadr, jak nie masz blendy wes folie kuchenną do smażenia owić w jakaś tekturka A4 i odbijaj swiątło, nie uzywaj flasha :), jak ogarniesz wrzuć foto zobaczymy co z tego wyszło :)
Aha zapomnialem dodać :) zdjecia cykaj za dnia :) i aby nie padały bezpośrednio promienie słoneczne na okno :) najlepszy dzień to szarówka :) fajnie jakbyś miał np żaluzje w oknie to można je wykorzystać, kombinacji sporo :), nie szukaj lektury tylko cykaj zdjęcia, większosć lektur gada to samo szkoda czasu na czytanie, podstawy fotografii znasz :)
Coś ala :
Kombinuj :)
Dzieki :)
Jak sie nacykam to wrzuce owoc mojej kolejnej pracy :)
164 fajny , ja bym mu dorobił taki biały obłok gazów za nim jak samoloty dają :)