Ciekawe co ma wieksza liczbe odwiedzin? Takie szmatlawce czy np Optyczne? ;]
Aaaa poza tym takie szmatlawce same sie narzucaja i otwieraja tu i owdzie :/
Wersja do druku
Ciekawe co ma wieksza liczbe odwiedzin? Takie szmatlawce czy np Optyczne? ;]
Aaaa poza tym takie szmatlawce same sie narzucaja i otwieraja tu i owdzie :/
W Polsce o 17 pozycji lepsze jest jednak optyczne.pl z wynikiem 480.
Coś Wam powiem. Miałem dzisiaj w ręce tego Hermesa co wyszedł nowego. I jakby mnie było stać i urządzał mieszkanie to bym go kupił, dobrze by wyglądał na półce obok lampki nocnej ;) Bardzo ładnie na żywo się prezentuje, ale to jest po prostu mebel.
Skoro Nokton jest duży, to jaki jest Nocti ? :) Ja mówię o walorach optycznych.
Czytam tak Wasze dyskusje... Mysle, ze w tym wszystkim jest tez taki element, ktory tu sporadycznie wystepuje, a jest nim przyjemnosc robienia zdjecia.
Oczywiscie, system Canona ma takie obszary, gdzie ta miodnosc wystepuje mocno. Sam tego doswiadczam z dwoma szklami swojej szklarni.
Mimo wszystko nadal zaluje swojej decyzji sprzedania Epsona RD-1. Tam przyjemnosc obcowania z aparatem naprawde oryginalnym byla wielka. Zostal mi summicron 50/2, do ktorego szukam body, ale nie smiem go podpinac pod nexa, czy m4/3. Nie ta liga..... I czekam, obserwuje, moze sobie jakies m8 kupie, jak troche dozbieram kasy....
Chodzi o te miodnosc, o przyjemnosc obcowania z aparatem.
M9 jest na tej liscie w topie.
A to prawda. Nigdy tyle razy sam do siebie sie nie cieszyłem podczas fotografowania jak z M9. Jest to tez jedyny aparat któremu wyznalem miłość pare razy hehe ;)