A mi się w końcu udało coś wysłać o czasie...:D
Wersja do druku
A mi się w końcu udało coś wysłać o czasie...:D
Mam pytanie, skoro mamy podane wszystkie tematy to muszą być one zrealizowane w konkretnym tygodniu czy nie muszą? :)
Muszą. Inaczej ktoś by odklepał wszystkie w tydzień i później miał z głowy i nici z konceptu regularnego focenia...
Pozwolę sobie wtrącić: racja Miclesa jest bezsprzeczna, taki miał plan na to wszystko.
Pytanie jedynie skąd będzie wiadomo kiedy jakie zdjęcie zostało zrobione, jak foty bez exifów idą?
I drugie: jak okazja ewidentnie wychodzi naprzeciw tematowi, ale tydzień czy dwa wcześniej, to zawodnik ma rezygnować "bo nie czas"? :)
Uczciwość ponad wszystko. Tak samo wcześniej nie wiadomo było, czy ktoś daje fotę nie z szuflady...
Kobieto, puchu marny! :D
Tak mi się dzisiaj trafiło na yt : http://www.youtube.com/watch?v=LSBCs0BFuKk (coś w stylu mojego pomysłu :D)
A i dzięki wszystkim którzy głosowali na nr 3 w temacie "dwa światy" nie spodziewałem się aż tylu głosów, szczególnie że to miejsce zobaczyłem przez przypadek :) jeszcze raz dzięki :)
trzeszcz zasłużyłeś - to było chyba jedyne zdjęcie w zestawieniu, które jakoś się broniło. Jaz ze swojego 3 miejsca też jestem zadowolony, bo fotka została trzepnięta zupełnie od niechcenia.