Im bardziej będziesz "męczył" ten obiektyw to większa szansa że w końcu zauważysz usterkę, ale wtedy to już zdjęcia nim nie zrobisz...;)
Wersja do druku
dobra faktycznie daje sobie spokoj bo to raczej problem psychologiczny a nie techniczny ;) dzieki za odp, pzdr : )
O to, to.....
Poszukiwanie wewnętrznego "fuj" w sprzęcie naraża człowieka tylko na niepotrzebne frustracje prowadzące do kompletnego uwiądu twórczego. Zamiast jak to kolega pięknie powiedział "wychodzić zdjęcia" tracimy siły na debilne rozterki nie mające nic wspólnego z fotografią.
Wczoraj przesłałem ten filmik na @ do "C.S.I. Foto i Video" z prośbą o info czy jest to jakieś uszkodzenie itp., dostałem wiadomość zwrotną, że jest to jak najbardziej normalne zachowanie sprzętu. To tak na przyszłość gdyby ktoś inny dopatrywał się "luzów" jak ja :D
W końcu to urwiesz. Jak coś się rusza to zazwyczaj ma luzy. Bo jak nie ma to się nie poruszy. Koniec i kropka.
"but he wants to be sure,
cuz you know sometimes words have to meanings
and he's sending this moovie to csi".
Tak Robert.Cytat:
Mickiewicz?
Have two meanings powinno być.
Nie wiem czy moja prośba trafia do właściwego działu/wątku, ale prosiłbym fachowców (zwłaszcza posiadaczy 17-40) o ocenę sampla z 17-40 4L przy 17 mm i przysłonie 4 na body 5dmk3.
W linku surowy jpg z małego studia.
Coś te rogi się rozmywają...nie wiem czy tak powinno być i zaakceptować to jako coś normalnego w obiektywie tej klasy ?? Czy próbować reklamować w sklepie ?
Szczerze dziękuję :)
IMG_7004.JPG - Speedy Share - upload your files here
niestety nie mam rawu, a może zamieścić tego jpg'a w inny sposób ?
przez coś innego niż speedyshare?