Brać i nie gadac.
Wersja do druku
Brać i nie gadac.
To biorę i się zamykam ;D
ps. jak chcecie, to mogę do porównania kitów wziąć 24-105, co to był w zestawie z 33V (światło 4 - 5.6, ale dla mnie zaskakująco dobry jest, gdy się go rpzymknie oczywiście :) )
Brać i nie gadać.
:mrgreen:
qrde, chwilę mnie nie było i zamiast plazy 14. jest mitoraj 13:30......... :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
nie wiem, czy zdążę.... w razie czego będzie kontakt na komórkę, tzn. będę na pewno, ale nie wiem o której ;-)
kuba, please, weź te kity, co..... :roll:
bosssszzzzze, łeb mi pęka.... :x
w plazie parking był za friko, tej!
kto bedzie?
Ja będe. A parkuje zawsze na ratajczaka (obecnie za budową - ZAWSZE są miejsca). A spacerkiem stamtąd do Browaru jest 5 minut. :)
ok, ale jak już, to ja lubię się jednak pokręcić na tym podjeździe w browarze - sportowy wydech na niskim biegu w tych ścianach czyni cuda :mrgreen: :twisted: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Czyżby szykował się nam reportaż w wyścigu na 1/4 mili ( półwiejska ) w wykonaniu MxW ?
To zajeżdża GTA... albo Carmageddonem... :mrgreen:
Dziś niedziela - nie ma strefy - parking masz za free jak sobie bryk gdzieś wciśniesz.
Acham, ja będę troszkę wcześniej niż 13.3o.
Jakby ktoś się nudził.
Ale sie rozgadaliscie !! Kurcze, jeszcze troche i bym nie wiedzial co i jak. Postaram sie pojawic w browcu o 13.30, ale nie gwarantuje bo dopiero co wstalem. BTW oprocz zobaczenia pyska w browu sa jakies konkretne plany ? Bo ja juz sie pogubilem...
Są plany. Wszyscy Canonowcy z importu będą robić taniec brzucha :lol:
No tak, człowiek głupi przyjechał o 12.30 i się dziwi, czemu nikogo nie ma :) Cóż, poczekam w kafejce...