I do ilu sekund juz zszedles w rekordzie montowania tego wszystkiego z powrotem? ;)Cytat:
Zamieszczone przez sal
Wersja do druku
I do ilu sekund juz zszedles w rekordzie montowania tego wszystkiego z powrotem? ;)Cytat:
Zamieszczone przez sal
Ty sie zajac nie smiej. Nie kazdy ma taki wypasiony sprzet i torbe/plecak jak Ty :) Poza tym z reguly wystarcza tylko skrecenie gripa. I raczej nie zdarza mi sie, zebym potrzebowal w domu, czy gdzies gdzie mam ze soba ten sprzet (ale schowany) - zrobic zdjecie w ciagu kilku sekund (pomijajac juz to, ze niedlugo zapomne jak moj aparat wyglada :)
na targach w lodzi pomacalem w koncu zestaw toreb i plecakow Crumplera... boskie :D
IMO ciekawsze niz Lowepro..
po pol godzinnym deszczu lowepro nova 3 aw przemaka - uwazajacie ;)
a te dmuchane?Cytat:
Zamieszczone przez muflon
(modelki nie torby ;) )
Ja glownie o to pije... podpiecie szkla to kwestia dwoch sekund... skrecenie gripa tak by ci nie odpadl/stykal porzadnie to kwestia parunastu sekund :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez sal
z założonym pokrowcem?Cytat:
po pol godzinnym deszczu lowepro nova 3 aw przemaka - uwazajacie
Ja wlasnie doposazylem sie w Lowepro Stealth Reporter 400, oprocz tego mam Computrekkera :)... do torby mieszcze dwa body z podpietymi szklami, piecdziesiatke, lampe i jeszcze zostaje miejsce na filmy, filtry, bouncery do lampy itd :).. 650 bylaby jako torba za duza (400 jest juz spora!) dla mnie, wiec jak chce wziac laptopa jeszcze to mam computrekkera, statyw tez moge przymocowac, jakies ksiazki tez sie zmieszcza, jesli trzeba.
Vitez, z ciekawosci... ile wazy Twoja obladowana 650? Jak zaloze CompuTrekkera, to lekko mnie wygina do tylu.. (~wychodzi pewnie z 10kg ze statywem).
Czacha, a miales zalozony all weather cover, czy jak sie tam to szare ustrojstwo nazywa?
Pozdrawiam
Kiedys myslalem ze ta torba foto firmy Carena jest duza.. podczas gdy byla on mniej wiecej wielkosci Nova 3 Lowepro. Teraz pomyslalem ze jak juz brac to cos co na naprawde dlugo starczy..ale nawet 650 w przypadku sytuacji wyjazdowej okazala sie dosc mala... dwa body, 4 szkla, dwie lampy, databank, filtry, oslony, kabelki, softboksy... i juz wypchana - tyle ze uparlem sie by body z podpietymi szklami i gripami zmiescic. Gdybym to wszystko porozkrecal to wiecej by sie zmiescilo (przegrodek i rzeczy).Cytat:
Zamieszczone przez krwisty
co ciekawe to 650tka ma rowniez kieszen na laptopa wiec i jego w razie potrzeby bym zmiescil (ale nie mam i nie planuje miec, cos tam wrzucilem do tej kieszeni i nie pamietam co :roll: ), statyw tez oczywiscie da sie przymocowac.
Wagi nie mam, z ogolnych wyliczen to z 8kg... jakbym dolozyl statyw to ponad 10kg .Cytat:
Vitez, z ciekawosci... ile wazy Twoja obladowana 650? Jak zaloze CompuTrekkera, to lekko mnie wygina do tylu.. (~wychodzi pewnie z 10kg ze statywem).
Właśnie w ostatni piątek dostałem plecak Crumplera zakupiony na eBay'u. Zachęcił mnie do tej inwestycji kolega Snowboarder w wątku z 3 grudnia 2004.Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Potwierdzam slowa Czachy - rewelacja. Jeśli ktoś jest zainteresowany widokiem, pakownością, funkcjonalnością, wykonaniem itd., to w najbliższy weekend mogę porobić mu :D (znaczy plecakowi) jakieś zdjęcia.
jesli mozna prosic :) zastanawiam sie nad CompuTrekkerem wiec moze ten bedzie ciekawa alternatywa...Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth