W dalszym ciągu mogą być kontynuowane konkursy na najlepsze zdjęcie zrobione podczas imprezy. Przynajmniej kuponów na odbitki trochę sobie uzbieram :D
Wersja do druku
W dalszym ciągu mogą być kontynuowane konkursy na najlepsze zdjęcie zrobione podczas imprezy. Przynajmniej kuponów na odbitki trochę sobie uzbieram :D
Zapewne będzie to kontynuowane. Sklep kupił dużą drukarkę więc może oferta usług będzie większa.
Rozmawiałem z właścicielem i dziwi go parę spraw - do fotografów poszło wiele kuponów na różne rabaty a ..... prawie nikt z nich nie korzysta.
Ja cały czas czekam aż zrobię zdjęcie, które będzie warte wykorzystania tych kuponów :D
o znowu testowanie szkieł sigmy :-D Skoro nie jest w sobotę to się zjawię, a co! Chociaż akurat teraz by mi się w sobotę przydało...
Skoro już o tym mowa to tutaj wkleję. :mrgreen: Poszukuję kogoś kto mi na sobotę na parę godzin pożyczy fisha do FF! Tutaj opisałem szerzej: Oczywiście zastaw + piwko ;-)
http://www.canon-board.info/showthre...652#post701652
czy dzisiaj można wpadać do kredensu?? :D
Wpadać można zawsze, ale nie wiadomo czy spotkamy się z zebraniem Fotokujawian :D
Dziś będzie co najmniej kilka osób.
uwaga uwaga, w niedzielę na pokazie będzie SIGMA 200-500/2.8 :-D:-D:-D z mocowaniem na canona. Szkiełko za ponad 80 tys pln:mrgreen:
Łożesz ty! Chyba idę wyrobić sobie jakiś fake dowód osobisty :D (chyba że będzie trzeba oddać mercedesa albo dom w zastaw :P)