a może się znajdzie chętny na tą robótkę - bo trochę zarobiony jestem wieczorami (życie grafika) - jak nie to po weekendzie puszcze przypominacze bo koło wtorku będę miał chwile wolnego ;]
Wersja do druku
a może się znajdzie chętny na tą robótkę - bo trochę zarobiony jestem wieczorami (życie grafika) - jak nie to po weekendzie puszcze przypominacze bo koło wtorku będę miał chwile wolnego ;]
Dobra, rozesłałem spam po ludziach..:-)
Jesli kieza komuś wcześniej przypominał, albo ta osoba już wpłaciła pieniadze, prosze nie bić(;)); od przybytku glowa nie boli, a przez przypominajki, może to trochę szybciej pójdzie.
Btw sprawdziłem wszystkie osoby na niezaktualizowanej liście, jesli ktoś był w stanie "oczekiwania", a logował się ostatnio niepóźniej niz przed 1. Majem, poslałem przypominajkę tez na maila..
Pozdrawiam
WPŁATY:
najeli - 1szt., adres - ok; nick - najeli; kaska - ok; stan - OK
odi - 2szt., adres - ok; nick - odi , bas7or; kaska - ok; stan - OK
klisu - 2 szt., adres - ok; nick - klisu, mikloo; kaska - ok; stan - OK
Bingant - 1 szt., adres - ok; nick - bingant; kaska - ok; stan - OK
Adam Latoń - 1 szt., adres - ok; nick - aciek_l; kaska - ok; stan - OK
Slider - 1 szt., adres - ok; nick - Slider; kaska - ok; stan - OK
Jacek Kidoń - 1 szt., adres - ok; nick - Jacek Kidoń; kaska - ok; stan - OK
maciek_p - 1 szt., adres - ok; nick - maciek_p; kaska - ok; stan - OK
Punky - 2 szt., adres - ok; nick - Andrzej, Karolina; kaska - ok; stan - OK
Marcin Goleman - 1 szt., adres - ok; nick - yamad; kaska - ok; stan - OK
gervee - 2 szt., adres - ok; nick - Rafał, Kinga; kaska - ok; stan - OK
sbogdan1 - 2 szt., adres - ok; nick - sbogdan 1, sbogdan 1; kaska - ok; stan - OK
emiel - 1 szt., adres - ok; nick - worldinmyeyes.pl; kaska - ok; stan - OK
bs300f - 3 szt., adres - ok; nick - Mefek, Eddy, 4ever; kaska - ok; stan - OK
Elmarqo - 1 szt., adres - ok; nick - Elmarqo; kaska - ok; stan - OK
Chętni na kubek:
wasiu - 2 szt.
wojkij - 1 szt.
XLesio - 1szt.
abcdariusz - 1 szt.
asthral - 1 szt.
Biperek - 1 szt.
Ghent - 1 szt.
Mietek - 1 szt.
Danielo_18 - 1 szt.
Arko - 1 szt.
asknet 1 szt.
wujek - 1 szt.
szpinczyk - 1szt.
sal - 2 szt.
Jak obecnie wygląda sytuacja z kubkami? Kiedy można się ich spodziewać?
Tak orientacyjnie, to trzeba poczekać na uzupełnioną liste wpłat (trochę to może potrwać, bo PW dostałem tylko od tutejszych bywalców, są osoby które ostatnio logowały się na początku Maja, a także w Kwietniu i nie dostali przypominajek, więc mogą nieco opóźnić) Kilka dni po ogłoszeniu listy, Kieza wysyła kubki do produkcji, czeka się dwa tygodnie aż dojdą do Kiezy, a potem czeka sie na pakowanie i wysyłkę. Ty jesteś po środku stawki, więc nie powinieneś czekać więcej niż 5 dni roboczych (ale to zależy jeszcze od poczty (kuriera?):p)
Pozdrawiam
Lista czeka na aktualizację Kiezy. Z tego co pisał na gg, szybko powinien się za to zabrać. Ja np. wpłaciłem $ w połowie ub. tygodnia - zaraz po przypominajkach Slidera. Też czekam na nową wersję listy. Myślę że takich jak ja jest znacznie więcej.
Pozdrawiam
XL