Fajne to tło:) Co to, jakaś tapeta?
Wersja do druku
Fajne to tło:) Co to, jakaś tapeta?
Ta, tapeta w mieszkaniu narzeczonych.
11 za mała GO oraz wszystkie za mocno wyostrzone/wyostrzony szum.
Tym razem sesja ciążowa w wersji lekko hard:
133.
134.
135.
136.
137.
138.
O rany, gdzie można taką piękną wielką polanę znaleźć?:)
to ja najpierw Ci posłodzę...pomysł na sesję super...o to właśnie chodzi, nie zgrany, jeśli już kiedyś takie pomysły były realizowane to na pewno nie tak często jak spacery po lesie czy po mieście, że nie wspomnę o przytulankach, słodkich uśmieszkach i głębokich spojrzeniach w oczy:) ale... ale na tym moje słodzenie się kończy a tera bedem siem czepiał:)))
1. sesja w wersji hard a kolory w wersji cukierek ( mówię o zjadliwej zieleni) ja wiem, że taki pomysł miałeś, ale pomysł na kolory mi sie nie podoba
2. brak konsekwencji gaciowej...albo je ma na wszystkich zdjęciach, albo nie ma ich na żadnym... optowałbym za brakiem gatek i takimi ujęciami żeby, jeśli się wstydził, jakoś ukryć klejnoty rodzinne:)
134 i 137... na pierwszym perspektywa taka, że uciąłeś kawałek ręki Cerberowi a na drugim Pani prawie z kadru wyszła... nie zmienia to jednak faktu, że 134 i 137 podobają mi się okrutnie... no i może 136 też się podoba ...za kreatywne użycie perspektywy:))) najmniej podoba mi się, czyli nie podoba, 133...
gratuluję jednak pomysłu, w gruncie rzeczy o to chodzi:)
Dzięki, para była mocno wyluzowana i zażyczyła sobie sesji z przymrużeniem oka. Cukierkowe kolory miały podkreślić żarcik. Z gatkami było tak że faktycznie miało ich nie być od razu, ale zdjęcia robiliśmy o 4 rano i strasznie zimno było, jak słoneczko już trochę wyszło gatki poszły w odstawkę. Miejscówka to park szczęśliwicki w warszawie.
No to jeszcze kilka, tym razem mniej przekombinowana obróbka:
139.
140.
141.
142.
143.
144.
Jak na tak hardcorowy plener to "pies" za bardzo wygląda jak zwykły człowiek, tyle że na kolanach. Bardziej by mi się podobało, gdyby facet był wystylizowany jak "psy" w teledysku Rammsteina "Mein Teil" :)
A tera grzecznie, ładnie i przyjemnie bo coś takiego przy okazji też pstryknęliśmy:
145.
146.
147.
148.
149.
150.
i jako bonus, mały bekstejdż:
151.