A ja wolałbym czarny z czerwonym napisem ;) czyli zgodze sie z opinia Tomka W.
Wersja do druku
A ja wolałbym czarny z czerwonym napisem ;) czyli zgodze sie z opinia Tomka W.
Jaki bedzie na taki sie zgodze :P Wazne zeby byl wyrazny napis CANON co by w uzytkownikach innych systemow w pracy wzbudzic zazdrosc i miec z czego pic kawe : D
lempl
z kubkiem mezzo jest problem bo ma bardzo małe pole nadruku
tomku
fakt - jako człowiek zupełnie bezkofeinowy - za to nałogowiec herbaty - nie przygotowałem czegoś dla kawoszy - dodam jedną pozycję do której będzie trzeba uzbierac 36 osób, jednak kilka twoich uwag nie może zostac ujętych, nie zmienię czcionki Board.info bo to logo (choc chętnie bym je zmienił - to na razie jest jakie jest), innym kolorem też tego nie pociągnę bo pisałem w specyfikacji - druk jednym kolorem, wie wiem - pomyślisze pewnie o rastrze - ale nie - przy druku bezpośredni trzeba drukowac pełna aplą, kolory główne Canona to nie czarny i czerwony tylko biały i czerwony, dodatkowo czerwony nadruk na czarnym kubku jest bardzo mało widoczny (na potwierdzenie słabe zdjęcie z komórki produkcji która akurat dzisiaj do nas dotarła -
kubek czarny już jest - także przedstawie w miarę tanią propozycję kubka czerwonego z białym nadrukiem aby dopełnic ofertę, i zróbmy tak że na nim się możemy powyżywac i pisac uwagi o zmianach a dwóch pierwszych już nie ruszamy tylko zapisujemy się na nie - jeśli ktoś chce
ewentualnie jeśli ktokolwiek byłby chętny samemu zrobic projekt i uzbierac na swoje dzieło przynajmniej 36 osób - to prześle wszystkie potrzebne do tego materiały i będę słuzył fachową pomocą, wyceną i realizacją - zapraszam do zabawy w designera (mi np chodzi po głowie projekt kubka nadrukowanego dokoła zdjęciami obiektywu - tak żeby pijąc hebratkę/kawę można było chwycic za ucho swojej ulubionej ELI :)
do całej reszty miłych forumowiczów zapisanych na liście 70 - jeśli są nadal zainteresowani - czekam na zamówienia w poście podanym przez vitez'a
Pomysl z L'ka jest dobry :smile:
Ogolnie fajnie by cos takiego wygladalo tylko ze normalny z nadrukiem, bo pewnie takiego ksztaltu nie da sie wykonac albo bylo by to zbyt drogie :(
Może w takim razie zrobic ankietę i wybrać najpopularniejsze wzory? Ja dalej bym był za Mezzo, nawet w takim projekcie jak jest;)
Patrzylem na ten mezzo projekt i wydaje mi sie taki troche "Teraz Polska" Ale jesli taki bedzie to ok. Moim zdaniem jest potrzebny temat z ankieta i kilkoma pozycjami, zeby ludzie wybrali sobie jeden, przy okazji bedzie policzone ile jakich :)
Co do Twojej wypowiedzi Kieza to zgadzam sie, wiesz ja tam sobie marudze, ale wiem ze sa pewne ograniczenia :-). Przesylam ponizej zdjecie kubka z ktorego lubie pic kawke, to wlasnie czerń półmat. Zrobienie tej 3 alternatywy o ktorej pisales bedzie mysle udanym pomyslem.
pozdrawiam
T.
wkładam 3 propozycję tutaj - aby ją wymaglowac i potem przenieśc do wątku gdzie sa zbierane zamówienia - choc troche pesymistycznie to widze - raczej będziemy obradowac do świąt niż coś puścimy :) a lepiej by było zrobic cos taniego i juz pic kawke z niego i debatowac jak tu Elke wokól kubka obwinac
KUBEK TOMEK - 330ml, porcelit (szara glinka)
Nadruk w 1 kolorze (białym na czerwonym kubku - niestety nigdzie nie ma wersji kubka z czerwonym wnętrzem)
Cena: 24,28 zł (kubek - 5,62 zł; nadruk przy 36 szt. - 5,12 zł; przygotowalnia przy 36 szt. - 3,12 zł; personalizacja - 1,77 zł; opakowanie - 1,35 zł; wysyłka 7,3 zł (list polecony priorytetowy, gabaryt B, 500-1000g)
jakby się uzbierało 72 osoby to cena całości - 21,51 zł
kubeczek wypalany w piecu oczywiście - temp. 800 itd - lenie moga pchac go do zmywarki
aha, tomek - bardzo fajny kubek AUDI - tylko to już są drogie kubki i może byc ciężko taki przeforsowac - bo rzeczywiscie na macie ładnie się prezentuje czerwien
O, ten jest calkiem fajny pomimo ze nie lubie czerwonych :) Bardzo mi sie podoba, ale moim zdaniem rozdzielenie Canon od Board.info nie jest dobrym pomyslem. Jakby jakis canonier zobaczyl w pracy taki kubek to raczej wchodzil by na Board.info zamiast na canon-board.info ;) No i czy napisy nie mogly by byc wieksze ?
które napisy większe ??
to może pełny adres stronki wrzucic - jako reklama forum, bo jak dam canon a pod nim board.info to tez moga na sam bi wchodzic a danie tego koło siebie ktoś już wcześniej negował że będzie za małe