To miałem na celu zasugerować.
Wersja do druku
Paenko - zdjęcia rewelacja :) Naprawdę świetny klimat. Z całym szacunkiem do większości "portretowców" - rzadko się to zdarza, ale te fotki nie powielają utartych schematów :)
Do tego natchnęłaś mnie do dwóch postanowień..
1. Wykopuję z szafy stary koreks, i zabieram się za rękodzieło (od zbyt dawna niestety przeważała łatwizna..)
2. Właśnie nabyłem 3 rolki Fomapanu na próbę :mrgreen:
Fajne klimatyczne :D
Nowa sesja, twarz znana ;)
Anja
1.27
1.28
1.29
1.27 troszkę za żółtawo wyszło, słabe tło
1.28 na tak!
1.29 na nie za centralny i nieciekawy kadr + tło
1.28 - rewelacja :)
świetna plastyka, ostrość tam gdzie ma być
może trochę głowa jest nieproporcjonalna do reszty, ale dla mnie bomba :)
nie wczytałem się - na jakim filmie robiłaś te zdjęcia?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
1.26 i 1.27 - extra!
e....1.28 to bodajze konica (ku mojemu zdziwieniu, bo nie przepadam)
ogólnie to robilam te sesje na dwoch imho kijowych filmach :D kodak color 200 i konica (nie pamietam czy 100 czy 200)
te cieplejsze barwy to taniusi kodak color 200
btw. dziewczyna ogólnie jest bardzo drobna z postury i ma bardzo bujna czuprynę...aczkolwiek...nie ukrywam, każąc przynieść sobie drabina (haha tak już sobie każę! przynosić;)) miałam zamiar trochę taką dystorsję uzyskać...każdemu moze inaczej się to widzieć oczywiscie.
Paenko cud Malina (te czarnbiale zdjecia ostatnie). od dzis zakazuje Ci oddawac komus filmy do wywolywania. sama masz to robic:) jest gut, mi sie widzi:)
1.26 - bardzo mi się podoba, za to 1.27 trochę przerażające (fajny klimat i kolorki). A z ostatnio dodanych to 1.28 mnie powala - śliczne :)
Dzięki chłopaki:)
@Loome...z tym wołaniem to mam złość na mój koreks bo drugi wołany film sie posklejał....muszę uzbierać na nowy koreks z ładnie chodzącymi prowadnicami :(