aa nie widzialem numeru gg :) napisze na gg w takim razie
Wersja do druku
aa nie widzialem numeru gg :) napisze na gg w takim razie
Witam!
Dziś kupiłem u Pana Artura (Nowart) Canona 5D Mark II w przystępnej cenie;) Muszę przyznać, że kontakt z tym kontrahentem super, sprzęt jak najbardziej w porządku. Życzę wszystkim tak udanych transakcji ;)
POLECAM TEGO PANA:)
P.S. Zdjęcia... żyleta...;)
...ale tylko ze stałkami;)
Po raz drugi mam okazje być niezwykle zadowolony z zakupu u Nowarta. Świetny kontakt, dotrzymanie warunków, dobra cena, sprawny sprzęt, bardzo miła i sympatyczna transakcja. Dla mnie 11/10.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Również po raz drugi kupuję sprzęt u Nowarta i żadnych problemów no i ta super cena 5DIII :) Polecam w 100%.
Chyba zaraz się zaroi od zadowolonych posiadaczy nowej puszki :).
Jak do tej pory byłem zadowolony z każdego zakupu. Polecam
Niesamowity człowiek z tego Artura, gonił do Olsztyna z Poznania 3 maja z moim nowym 5d mark II.
Sprzęt oczywiście w pełni sprawny, kontakt ze sprzedawcą fantastyczny.
Serdecznie polecam.
Super sprzedawca, świetny kontakt, oczywiście sprzęt jak najbardziej ok. Gorąco polecam!
W połowie lutego kupiłam u Pana Artura 5d mark II oraz 35L. Sprzęt oczywiście nowiutki (jeszcze zafoliowany i pachnący fabryczną taśmą :D), w pełni sprawny, szkiełko na miejscu skalibrowane ;) cena przystępna, a kontakt przesympatyczny :) sprzęt przyjechał do mnie z Panem Arturem aż do Radomia, na co z powodu "bardzo korzystnych" połączeń publicznej komunikacji została zmarnowana cała piękna, słoneczna niedziela - raz jeszcze serdeczne dzięki i gorąco polecam Sprzedawcę :) z pewnością za jakiś czas zakupię coś jeszcze ;)
PS komentarz dopiero dziś, bo niestety skleroza jest chorobą bezbolesną... ;)
co to znaczy: "szkiełko na miejscu skalibrowane"?
Pewnie odpowiedni dobór pary body + stałka, oraz w razie potrzeby pomoc w dokładniejszym podkalibrowaniu szkła w body. Pozwoliłem sobie odpowiedzieć za P. Martynę, gdyż jak wiem to bardzo rzadko tu bywa.