Trzeba było posłać własną fotę :evil:
Żeby nie było wątpliwości - ja nie brałem udziału w tym konkursie, ale chciałbym przypomnić, że chodzi w nim wyłącznie o zabawę. Narzekać zawsze łatwo...
Wersja do druku
róbcie proszę jakieś dwa dni przed końcem terminu PRZYPOMINAJKĘ to będzie więcej. :)
Konkurs "Fotografia miesiąca" jako taki bardzo mi się podoba, ale... kilka zmian być może wyszłoby mu na dobre.
Nie wiem czy takie pomysły tutaj już padły, ale cóż, najwyżej się powtórzą:
1. Utajnić wyniki głosowania do momentu zakończenia ankiety - będzie znacznie ciekawiej ... i dla głosujących i dla autorów zdjęć :wink:
2. Podać autorów wszystkich wystawionych zdjęć (wyedytować post ze zdjęciami i dodać autorów ?) - ułatwi to przeglądanie poprzednich edycji bez, czasochłonnego i niekoniecznie skutecznego, przekopywania się przez wszystkie posty w poszukiwaniu autorów interesujących zdjęć...
Oczywiście podać autorów po, a nie przed zakończeniem głosowania :wink:
Takie są moje wnioski z przyglądania się temu konkursowi od jego początków...
MacGyver galeria zwycięzców - super !!!:D
Świetne podsumowanie tematu .
Teraz się nie dziwię, że nie udało mi się znaleźć informacji o autorach sierpniowych fotografii...;)
Ja dopiero zaczynam przygodę z fotografią i chętnie porozmawiał bym z ludźmi, na różne tematy (nikt nie jest taki mądry żeby nie mógł nauczyć się czegoś nowego), ale jak tu wchodzę i forum jest przepełnione opiniami pełnym żółci i nienawiści a mało jest merytorycznych dyskusji to mi się odechciewa.
Prosiłbym o niekontynuowanie tego OT.
Od takich dyskusji są "Hydepark" i "Sprawy administracyjne".
dział umarł z tego co widać ;/
powinno byc jedno konto mailowe do którego maja dostep moderatorzy (przynajmniej 2) i którys z nich wystawia ankietę.
Canis ma rację. Z moją dyspozycyjnością jest niestety wciąż słabo i wyszło to co jesienią zeszłego roku.
Założę osobnego maila na "Fotografię miesiąca" i w razie mojej nieobecności będzie ankiety będzie mógł wystawiać kto inny.