Phottix lub Hahnel
Wersja do druku
mam 1 delte ,ma 6 miesięcy i na razie trzyma jak oryginał
raz na rok 40 zeta moim zdaniem warto
to co Panowie? -zaryzykowac tego http://www.redcoon.pl/B102379-H%C3%A...3w?refId=ceneo
do mnie właśnie jadą 2 sztuki Ansmann A-Can BP-511 z cyfrowe.pl - zobaczymy ale mam nadzieję że będzie ok
w cyfrowe.pl sa po 88zl
tu masz za 59zl A-Can BP 511 w Morele.net
Odświeżę z pytanie. Moje akumulatorki już nie potrafią utrzymać 5D. Czasami po 100 zdjęciach z gripem aparat już po prostu nie chce się włączyć. Znowu trzeba ładować i jest w porządku.
Ansmann czy Phottix? Czy to praktycznie to samo.
Ja po raz kolejny kupiłem Phottix Titan i jak zajdzie taka potrzeba kupię je ponownie.
Mam Newela i Photixxa oba są dobre, ostatnio na zleceniu testowałem newela i zrobił około 800-900 strzałów :)
Ktos mial do czynienia z tymi aku? Photoolex
Zakupilem jeden, bo musialem (sprawilem sobie 300D majacego w zestawie aku 'trupa) :
Akumulator Photoolex Canon BP-511 30D 40D 50D 300D (5246916472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cena dobra, zerkalem w necie i sporo takich lepszych sklepow foto je ma w ofercie. Oczywiscie za wyzsza cene na poziomie najlepszych zamiennikow (okolice 90zl). Cena z aukcji bardzo atrakcyjna.
Aku do mnie juz doszedl w srode. Nie bylo zalecane go ladowac, a rozladowac do konca i dopiero naladowac na full. W zwiazku z tym oczywiscie skoczylem na makro aby go "wykonczyc" - na swoim 300d z obiektywem makro bez elektroniki zrobilem 1132 zdjec i dalej mozna robic (wstepne fabryczne ladowanie pewnie nie jest i tak na full). Jutro jeszcze dokoncze sprawe, ale wydaje mi sie ok.
Jakosc wykonania uwazam solidna - mam nadzieje, ze bedzie ok. :)