A jak ten temat ma sie w ogole do foto? :P Ale jesli chodzi o wage to ja mam sporo mniej niz powinienem ;) 59kg przy 171cm wzrostu :P
Wersja do druku
A jak ten temat ma sie w ogole do foto? :P Ale jesli chodzi o wage to ja mam sporo mniej niz powinienem ;) 59kg przy 171cm wzrostu :P
Ja mam 180cm i 73kg i czuje sie grubo. Musze zrzucić z 3 kilo.
To ja kruszynka nie jestem 190 cm i 105 kg wagi :)
He he.. też tak miałem - ale nie przejmuj się - po pierwszym dziecku przytyłem o 10 kg, po drugim też 10 i tak zostało :mrgreen: żona się śmieje że jej nic po dzieciach nie przybyło a mnie i owszem ;)
Ale od tego sezonu jeżdżę na rolkach po 1-2 godziny dziennie - na razie nie schudłem ale za to samopoczucie sporo lepsze - bo zamiast siedzieć przy kompie to roleczki a potem jeszcze godzinny spacer i dopiero do komputera..
Na chwilę obecną mamy 190@86.
Na siłownię chodzić przestałem - nie wyrabiałem z czasem. Dojazdy pochłaniały mi nieprzyzwoicie dużo. Niestety, z tego co się orientuję, nie mam w okolicy żadnych przybytków tego typu skierowanych do cywilizowanych ludzi. Ale większość kilogramów, które wyrobiłem pół roku temu towarzyszy mi do dnia dzisiejszego.
ja się mogę ew. któregoś dnia zamiast na bieganie wybrać z aparatem na polowanie na biegaczki ;-)
Zawsze podziwiałem ludzi, którym chce sie ćwiczyć na siłowni przez dłuższy czas, ja kilka razy zaczynałem i równie szybko kończyłem, mój najdłuższy staż to 3 miesiące. Główny powód to fakt, że przez pierwsze 1.5-2 miesiące widać naprawde efekty, a potem to sie jakoś zatrzymuje, siła nie spada, ale człowiek "przestaje rosnąć" ;p.
Oscarowy - istnieje jakas dieta - cud, żeby przez 2 miesiące nabrać masy jakieś 10 kilo ? Oczywiście wyłączając tzw. "koks", a wliczając odżywki i suplementy. Moje wymiary to 188 wzrost i 88kg waga. Powiedzmy, że chce dobić do 100kg a potem to jakoś utrzymać. Znasz jakies "tajne" sposoby ? :)
Aha do niektórych tutaj napisze żeby się nie łamali małą wagą, 5 lat temu w wieku 17 lat ważyłem 61kg przy wzroscie 187 cm :D