Jeszcze jedno sie zapodzialo...
Jutro bede duzy, dzisiaj jestem maly
Wersja do druku
Jeszcze jedno sie zapodzialo...
Jutro bede duzy, dzisiaj jestem maly
Jak dla mnie rewelka !!!,
chociaż chyba IMHO szkoda tylko tej jasnej przestrzeni nad głową małego i troszkę tej gałęzi oraz jakiegoś dziwnego "fefleksu" czy cuś nad głową dużego :(
( co ja robie, co ja robie ) ... przepraszm oczywiście "RISPEKT" ;)
O jedno Cię poproszę Kavoo jeśli kiedyś pojedziesz na na safari to daj znać ;-) bo wieeele mógłbym się od Ciebie nauczyć.
Pozdrawiam
podoba mi sie bardzo bo mam slabosc do kociakow :-)))
Kavoo, chyle czola - jestes moim mistrzem jesli chodzi o zoo-foto :D Przepiekne foty i genialnie uchwycone momenty :) Czy mozesz mi doradzic najlepsza pore na zdjecia w zoo?
Kavoo zdjęcie super, a tak na marginesie zawsze się zastanawiam czy jesteś lepszym fotografem czy grafikiem / mam na myśli twoje arcydzieła w PS/ ?
Jak jest sloneczny dzien, to najlepiej focic pod wieczor, tak na granicy wygonienia z ZOO przez cieci ;-) Jeszcze lepiej byloby o swicie, bo zwierzatka nie sa tak umeczone upalem, ale na focenie o takiej porze nie wszyscy moga sobie pozwolic ;-)Cytat:
Zamieszczone przez alahari
Przy zachmurzonym niebie pora dnia nie ma w sumie najmniejszego znaczenia :-)
Chociaz i tak sa to jedynie teoretyczne zasady ktore warto znac, a zarazem ktorych nie warto sie kurczowo trzymac - sporo moich zdjec bylo zrobionych w upalny dzien w okolicach poludnia przy najostrzejszym sloncu (chocby "Don't f**k with me") :lol:
Jak ma wyjsc zdjecie to wyjdzie... wazne, zeby byc na miejscu i trzymac palec na spuscie migawki :twisted:
grafikiem zdecydowanie. ja z przekory kibicuję części fotograficznej tego teamu. wtedy już lepiej być nie może. ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
ZAWSZE moze byc lepiej :pCytat:
Zamieszczone przez bebop
Ale pod wieczor to juz same zwierzaki sie chowaja... Ostatnio jak bylam 17-19 to ani lwow ni tygrysow ani widu ani slychu..Nawet slonia nie bylo :( Chyba lepiej przed poludniem :)
i widzialam dzieciaka z takim samym zestawem jak ja (d70 i 70-300) tylko bez statywu, a nie bylo za duzo slonca. Biedaczek...