IMO na 12 modelka ma za duże okulary ;-)
Wersja do druku
IMO na 12 modelka ma za duże okulary ;-)
mungo, dzieła sztuki to to nie są, ale są tak naturalne, zę ogląda się je z prawdziwą przyjemnością. Sympatyczne.
Pozdrowka dla wszystkich z Wysp! Jeszcze raz dzieki za komentarze. Dzieki waszej pomocy udalo mi sie przebic na fotal.pl;): http://www.fotal.pl/artykul/Tomek_Fe...5b588843a5eb0d
Mungo, świetne zdjęcia! Bardzo sympatycznie się je wszystkie ogląda, a jako kompletny amator nie będę nic krytykował ;)
Gratuluje także dostania się fotal.pl i życzę dalszych sukcesów !:grin:
A tak jeszcze takie pytanie mam: czy wysyłałeś jakies zdjecię do magazynu "Logo"? Siedzę sobie na wakacjach i czytam artykuł na str. 96 i patrzę znajome zdjęcie, i po chwili zakojarzyłem, że je widziałem w Twojej galerii, tylko w wersii cz-b:shock:
Dzieki! Strasznie pochlebny komentarz, a troche krytyki tez by sie przydalo.
Jaki mlody, mlodemu tobie takze zycze sukcesow!
Co do Logo, to dlugo mozna by rozprawiac o tym jak to zdjecie sie tam znalazlo... Moge powiedziec, ze raczej nie z tego, ze wysylalem tam zdjecia. Mam pewne odgorne wejscia tam, a raczej oni czasami maja mnie;) Zeby nie bylo niejasnosci - nie wzialem zadnej kasy za to foto;)
Specjalnie dla canon-board, prosto z Londynu, z Westimnster fotka Tour de France, La grande depart London 2007. Pozdrowienia dla wszystkich i prosba o jakies komentarze;) Szczegolnie, ze fotka zywcem z aparatu, zmniejszana na kompie, gdzie jedynym programem graficznym jest microsoft photo manager, wiec nawet nie wyostrzana po przeskalowaniu...
13.
fajne....bardzo fajne
rzuc cos wiecej tomek bo jedno zdjecie to za malo:D
ciekawe choć IMHO delikatnie za miękkie (mówię o kolarzu of coz)
Fajne, widać że w Londynie robione. :)
Jest i kolarz i Londyn - jest fajnie