muuuulasta:-( ale oszczędna:lol: Corsa B 1.5Dobry rzepak,dobry...
Wersja do druku
muuuulasta:-( ale oszczędna:lol: Corsa B 1.5Dobry rzepak,dobry...
Rower górski Kellys XDDD A prawo jazdy... muszę zacząć XDD
vectra B 2.0 v16 automat
a.
Zanim kupilem OOOO mialem wrazenie, ze to tylko takie ulepszone VW. Błąd. Okazało sie, ze ciezko jest je z soba porownywac - Audi jest dopieszczone, eleganckie, jesli diabeł siedzi w szczegółach to w audicy jest ich kilkadziesiat - porostu mucha nie kuca ;) Pasek tez fajny ale brak tej specyficznej atmosfery, no poprostu trzeba troche przejechac jednym i drugim aby docenic OOOO Materialy i wykonczenie - bez zarzutu. Do tego audio to bajka - mam bose i powiem Ci, ze na nowo odkrylem moja muzyke :) 8-) No i do tego naprawde fajne zawieszenie, jak na w sumie spora krowe prowadzi sie nad wyraz przyjemnie. Jesli szukasz dlugodystansowca to polecam skrzynie multitronic - przy spokojniej jezdzie spalanie wyglada przyjemnie ;) : Trasa Myslenice-Sulkowice-Krakow. Jazda bez szalenstw.
W trybie sport potrafi bez problemu pokazac 9L ale dynamika jest nawet lepsza niz z manualna skrzynia.
Jedyny minus to koszty ubezpieczenia. Koszty w ASO porownywalne z VW a czasem nieco nizsze (!)
ps. zapraszam na : http://www.a4-klub.pl/
Ja mam rodzinne kombi: Mondeo mkII 2.0 B+G. I myślę nad zmianą na większy ;)
Diego - Przyjemnie posluchac.
Nastepne (chyba) bedzie A4 ;) MB jest za grzeczny z wygladu ... chociaz pazurki umie pokazac jak trzeba (to akurat jest fajne). Co do skrzyni biegow to chyba sie zdecyduje na tiptronic (zona daje ciekawe argumenty).
Pozdrawiam,
Albert
Hm...nowy stary punciak 1,2, czasem Grande punto 1,4- z taką piękną niebieską Lką na dachu;), ale miejmy nadzieję, że jeszcze tylko 15godzin;D
czasem też brava 1,4 i pasat 1,8TDi jak rodziców nie ma w domu;D