Odp: Black Friday - promocje sprzętu, okazje.
#Eberloth - powoli robi się wysyp tych Sigm. Ludzie kupili aby przehandlować albo na takiej zasadzie jak Ty - "jak mi się nie spodoba to sprzedam za te same pieniądze". Także nie zdziwiłbym się, gdyby rynek przez jakiś czas (mam nadzieję) się zepsuł pod względem wyceny tego obiektywu, ale z czasem może wróci do normy.
Cytat:
Zamieszczone przez
mystek
#Eberloth - powoli robi się wysyp tych Sigm. Ludzie kupili aby przehandlować albo na takiej zasadzie jak Ty - "jak mi się nie spodoba to sprzedam za te same pieniądze". Także nie zdziwiłbym się, gdyby rynek przez jakiś czas (mam nadzieję) się zepsuł pod względem wyceny tego obiektywu, ale z czasem może wróci do normy.
Ale ja nie kupiłem tego obiektywu na handel. Są ze mną od lat arty 35 f/1.4 oraz 85 f/1.4, pewnie zostanie i ta 135-tka. Nigdy nie miałem "w stałce" 135mm, tylko w zoomach 70-200, stąd moje wątpliwości. Ale przy tej cenie (właśnie z powodu ceny z d..y nie mam zamiaru szarpnąć się na RF o tych samych parametrach optycznych) grzechem byłoby nie spróbować.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eberloth
grzechem byłoby nie spróbować.
No to znowu będę grzesznikiem, a to jest takie słodkie! :mrgreen:
#Eberloth - odniosłem się jedynie do "to i tak sprzedam bez większej straty" :). Szkło jest genialne i dla mnie aktualnie jest to pierwszy wybór na spacery.
Jak ktoś się wahał, to już nie musi. Produkt niedostępny.
Double cashback od dzis w UK, szkło kupiłem 14. Trzeba będzie się napocić żeby go dostać...
1 załącznik(ów)
135 f/1.8
Pierwsze wrażenia z szybkości i celności całkiem pozytywne. Ale muszę się jeszcze oswoić z tym szkłem. I trafić na lepszą pogodę...
Załącznik 15567
Mialem w koszyku rano R50 z kitem w kolorze białym za 2099 zł i jak się namyślałem, czy na pewno brać to się wyprzedał :D jedna z lepszych promocji Canona na BF jaka widziałem dziś.
Ale jest jeszcze 105/1.4 w promocji, może nie tak szałowej, ale zawsze :)