Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
Ja się zastanawiam co robili dawniej Ci biedacy, którzy mieli do dyspozycji zaledwie 1/1000, ba ja w zenicie miałem 1/500 ;).
Kiepskiej baletnicy.... :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ja się zastanawiam co robili dawniej Ci biedacy, którzy mieli do dyspozycji zaledwie 1/1000, ba ja w zenicie miałem 1/500 ;).
Nooo .... były też dyliżanse którymi się podróżowało .... czarno-białe telewizory ..... sławojki .... Teraz to się ludziom zupełnie
w głowach poprzewracało, że chcą lepiej, szybciej, łatwiej, wygodniej ..... co za czasy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
liquidsound
Do wszystkich pieniaczy.
Nie przesadzaj i nie obrażaj dyskutantów - co najwyżej malkontenci, pieniaczy z reguły eliminują moderatorzy :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
liquidsound
Canon projektujac ta puszke celowal w takich userow jak ja. Trafil w 100%. Stworzyl idealny aparat podrozniczy.
Też mi się wydaje, ze to pionierska konstrukcja z nowej półki/kategorii lustrzanek FF podróżniczych/turystycznych :mrgreen:
W związku z tym:
Cytat:
Zamieszczone przez
photogambler
puszki tej klasy sa bardziej uniwersalne,maja lepsze AFy i fantastycznie zachowuja sie przy 100 ISO w studiu
photogambler łżesz Waść jak naoczny świadek, nie ma lepszych aparatów w tej klasie, bo takich puszek po prostu dotąd jeszcze nie było :lol:
hm, to ja ino czekam aż 1dx zacznie po tyłku dostawać...
Cytat:
Zamieszczone przez
Lucky Luck
Nooo .... były też dyliżanse którymi się podróżowało .... czarno-białe telewizory ..... sławojki .... Teraz to się ludziom zupełnie
w głowach poprzewracało, że chcą lepiej, szybciej, łatwiej, wygodniej ..... co za czasy :)
Wiem, wiem koła też kiedyś nie było 8-).
Cytat:
Zamieszczone przez
liquidsound
Canon projektujac ta puszke celowal w takich userow jak ja. Trafil w 100%.
I ja, i ja też!
Cytat:
Zamieszczone przez
liquidsound
Trafil w 100%.
No ja bym jednak trochę odjął od tych 100%, joysticka jednak mocno mi brakuje po pomacaniu.
Kupować 5d III do robienia zdjęć na wycieczce w pełnym słońcu. Nie uważacie, że do takiego światła nie wypada bez średniego formatu podchodzić?
Cytat:
Zamieszczone przez
jellyeater
Kupować 5d III do robienia zdjęć na wycieczce w pełnym słońcu. Nie uważacie, że do takiego światła nie wypada bez średniego formatu podchodzić?
Nie żartuj. Ile w średnim formacie znasz szkieł jaśniejszych od f/2? :-)
Taka ciekawostka... Gdy pierwsi użytkownicy dostali w swoje ręce 6D nie mogli się nacieszyć z jego sprawności, możliwości i jakości zdjęć. Po drodze nie wyszły żadne choroby wieku dziecięcego tej puszki, a coraz więcej da się zauważyć opinii o "dodoupności" tej puszki. Czy to nie lekka przesada? Z tego co widzę, to użytkownicy tego aparatu są zadowoleni, a marudzą głównie teoretycy. Gorzej by było, gdyby było odwrotnie :) . Pogódźmy się z tym, że to nie aparat idealny i nie dla każdego. Niech każdy zadecyduje wedle własnych potrzeb i własnej zasobności portfela.