koci świat...na parterze były kotki...na pierwszym piętrze myszki....może ktoś utrwalił? :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Wersja do druku
Kurcze, szkoda że nie mogłem się wybrać. Już któryś plener na którym nie byłem :/
liczyłem na jakieś fajne zdjęcia sfinxów ;)
MAKROPLENER
Mam takie pytanie - wiem ze kilka osob kupilo sobie ostatnio nowe obiektywy Macro , kilka osob robi fotki przy pomocy konwerterow itd.
Czy ma ktos ochote pofocic jakies motylkowo-wazkowo-latajkowe obiekty? Taki wypad na łąki poza miasto. Ja bardzo chetnie ale z osobami towarzyszacymi zawsze milej....
Jako ze jestem w "tym gorszym systemie" , obiektywu macro nie mam mozliwosci użyczenia, ale jesli ktos chcialby porobic makra a nie ma takowego, mogę pozyczyc konwerter Raynox 250 albo komplet pierscieni posrednich dla tych robiących na M42
Sprzetu makro nie mam, ale pofocić zawsze chętnie. Tylko kiedy? Niedługo maja się skończyć upały...
Może jutro? Ma być dalej słonecznie i chłodniej.
no ja chetnie.. tyle ze to znow trzebaby bylo rano.. wtedy i nie jest jeszcze tak goraco... motyle i inne latajki bardziej ospale i leniwe sa..
jak tak na 90%, dzisiaj imprezka, ale powinienem dać radę
Chętnie wybiorę się jutro rano na plener makro, ale muszę wrócić na 12tą do domu...może ogród botaniczny:
http://www.ogrod.uj.edu.pl/
zbiórka ok.9tej w ogrodzie?....:-D