Ale co być nie robił to i tak wychodziły kamienne twarze :D
Sorry za OT...
Wersja do druku
Ale co być nie robił to i tak wychodziły kamienne twarze :D
Sorry za OT...
Wcale nie!
zdRAWki
Zastanawiajace jest cisza o nastepcach 50D (w pierwszej kolejnosci) i 5DmkII ktory juz ponad rok na rynku siedzi.
no dobra, ale tu nosnik jest jakby sporo przeterminowany ;)
troche za wczesnie po premierze 7D, zeby Canon "niechcaco przeciekal" informacje o jakims 60D. to sie nie kalkuluje - lepiej taki szum przed premiera
a nastepca 5DmkII - ale co? mam rozumiec, ze cos w 5D mkII Ci nie odpowiada? :mrgreen:
Uparcie szukam czegos zlego w 5D i znalezc nie moge :lol:
Zastanawiam sie czy mityczny 3D dojdzie do skutku, bawiac sie swoim 5 i kolegi 7 mozna zrozumiec osoby ktore by takiego miksu oczekiwaly. A trzeba przyznac ze od jakiegos okresu mozna miec zludne nadzieje ze Canon slucha uzytkownikow. Gdyby ktos rok temu powiedzial o specyfikacji 7 i mozliwosci M-filmow w 5D zostalby delikatnie mowiac wysmiany.
Nudno jakos z plotkami, nawet 1000D nie chca odswiezyc :neutral:
Cisza zdradza ze przez nastepne pol roku nie ma co liczyc na nowe puszki poza ds'em.
Obecne plotki o 24-70 i 70-200 mnie nie interesuja, moze jednak jakies UWA.
no jeszcze mi napisz, ze 17-40 Ci nie odpowiada? :mrgreen:
a na nowe 1000D to chyba rzeczywiscie juz by byl czas. filmy FullHD w tej cenie to by bylo pozamiatane na rynku. na choinke/gwiazdora juz za pozno, ale na komunie powinni sie wyrobic :mrgreen: juz sie boje majowego wysypu nowych u$Ytk0fN|k00FF :)
Jak sie go przymknie to zastrzezen nie mam, ale grzechem by chyba nie bylo wiecej od niego wymagac na pelniej dziurze. Nie zmienia to faktu ze jest to swietne szklo w relacji cena-waga-jakosc. Na przyszle wakacje zamieszka w mojej torbie.
Chociaz 24-70/2.8IS moze by skusilo do glebszego siegania w kieszen, obecnie bawiac sie 24-70 i 24-105 postanowilem ze skoncze na 28-135. Wiem, dziwny jestem, ale jak nie widac roznicy to po co przeplacac :mrgreen:
9-10 kPLN jak w pysk szczelil... 14L tyle kosztuje...prawie
Może będziemy mieli sytuację jak z 100L? Przed premierą prawie wszyscy obstawiali okolice 5000zł, a tu proszę.....surprise!