To i ja zapodam :)
1
2
3
Dwa pierwsze robione 70-200 F4l trzecie Sigma 1.4
Wersja do druku
To i ja zapodam :)
1
2
3
Dwa pierwsze robione 70-200 F4l trzecie Sigma 1.4
1. Za dużo biżuterii, odcień ręki nie pasuje do odcienia twarzy.
2. Trochę za chaotyczne jak dla mnie.
3. Biały dodatek na ręce psuje całą fotę. Stanik do schowania.
Ogólnie to nie ma na co narzekać, małe niedociągnięcia, technicznie jest ok. Zakładaj swój wątek i heja z koksem!
Nadaje się a miclesem się nie przejmuj - czepia się o takie malutkie drobiażdżki, których sam nie zauważa na własnych sesjach/zdjęciach :p .
Ja bardziej ogólnie też bym wspomniał o detalach - to białe na ręku też mnie wkurza, biżuterii i chaotycznych kolorów za dużo. Dziewczynę w miarę dobrze ustawiłeś i skadrowałeś ale jeszcze przed naciśnięciem spustu powinieneś ją poprosić by zdjęła to i owo... i nie chodzi o ubranie :twisted: .
Poza tym pojechałeś jakimś wygładzaniem po policzkach a na czole zostały jakieś przebarwienia. Oczy trochę za mocno wyostrzone, okularom, szczególnie z takim odblaskiem - ja mówię nie.
Canon 450d + 85mm F1.8
F2.8 1/160s
Proszę o krytykę i porady.
przeswietlone niebo, niedoswietlona twarz.
tlo odwraca uwage od slicznej modleki. ale ogolnie nienajgorzej:)
niedoświetlona twarz ?? u mnie wszystko z twarzą ok
wydaje mi sie ze foto zostalo podmienione i modelka rozjasniona:p ale nie dam sobie glowy uciac. chyba ze jak patrzylem to inne swiatlo w pokoju mialem.
moje zastrzezenie jest takie, ze po prostu cos mi tu wzrok lata po zdjeciu. nie skupia sie na modelce.
zdjęcia nie podmieniłem.
Moim zdaniem trudno skupić sie na czymś innym mając na zdjęciu urodziwą modelkę ;P
no modelka urodziwa, bardzo:) ostrosc zdjecia fajna;) poza ustawienie tez. tylko ciut duzo galezi ostrych + za jasne to tlo. teraz w innym swietle ta twarz wyglada na duzo jasniejsza, stad myslalem ze podmieniane, pardon! :)