Ostatnią sesję pstrykałem lasce która nie spała przed sesją o wschodzie. O 9:00 jej stan był znaaacznie lepszy niż niejednej dziewczyny, którą fociłem ;P
Wersja do druku
Ostatnią sesję pstrykałem lasce która nie spała przed sesją o wschodzie. O 9:00 jej stan był znaaacznie lepszy niż niejednej dziewczyny, którą fociłem ;P
Zabierze mnie ktoś na wschód do Rogalina w dowolny dzień przyszłego tygodnia (oprócz czwartku :D)?
W Rogalinie to teraz jest niemały syf po powodzi. Wszystko wyschnięte i śmierdzące, nawet mgły się rano nie podnoszą.
Ja 5 dni po powodzi (kawałek poza Bydgoszczą co prawda) liczyłem na krajobraz pustynny (rośliny pokryte jasnobrązowym zaschniętym błotkiem) ale zdziwiłem się ujrzawszy regularną łąkę, taką jak zawsze, także nie wiem. Kiedy byłeś ostatnio? Masz jakieś foty?
w Rogalinku sucho i zielono, być może jutro coś ustrzelę to pokażę jak wygląda.
Witam wszytkich, jak nie macie gdzie jechac to zapraszam do konina :)
Co moge wam zaproponowac: najdluzszy most (podobno), troche zieleni, jakis zachod słonca tez sie moze znalezc:
http://www.digart.pl/zoom/4351269/o_zachodzie_02.html
Mozemy umowic jakas modelke i wybrac sie na małe focenie.
Pozdrawiam
Hej
bylem dzis w Rogalinku, i nie jest tak zle. Z samochodu wygladalo lepiej, ale jak wysiadlem, to zauwazylem, ze na tym suchym sianie z zaschnietym szlamem wyrosla nowa trawa i juz nie smierdzi.
Krajobraz sie minimalnie zmienil, ale bociany na drzewie przetrwaly!:)
Na wschod sie tam chetnie w najblizszym czasie wybiore, wiec moge miclesa zgarnac.
Ostatnio widziałem jakichś strobistów w parku pod Olimpią (poniedziałek czy wtorek wieczorem) i się zastanawiam czy ktoś od nas był? ;-)
Raczej nie ja. Raczej, bo nie pamiętam kiedy strobowałem, ale pewnie nie wieczorem.
Byłem w Rogalinie i warunki (poza miliardem komarów) były znakomite. Mgiełła była, wschód był, boćki były. Na powrocie spotkaliśmy stadko około 40 czapl (nie wierzyć mojemu zmysłowi ornitologicznemu, ale to chyba były czaple), ale niestety równo z momentem postawienia obu nóg na gruncie, poza autem, wszystkie odleciały :P
Wszyscy tylko o wschodach i Rogalinku, a ja pozwolę sobie zapytać o coś innego:
jak już nie raz wspominałem, orientacje w Poznaniu mam słabą więc mam problem ze znalezieniem dobrej miejscówki w stylu... hm... szukam czegoś z fajnym graffiti w tle do zdjęć w klimacie pseudo-skejtowskim (początkowo myślałem o sk8parku na piastowskim ale jest sterylnie "czysto" :(). Drugie "tło" :mrgreen: jakiego potrzebuję to coś nowoczesnego, w klimacie Andersii - dużo szkła, nowoczesnej architektury etc.
Będę wdzięczny za każdy pomysł/sugestię :)