Ale czym wy ryzykujecie skoro jest POK ? Robicie przelew przez palce allegro , czekacie , nie ma sprzetu idzie zgloszenie na policje , allegro i macie zwrot kasy.
Ryzko jest owszem , czasowo rowniez mozna troche stracic. Cos za cos.
Wersja do druku
Ale czym wy ryzykujecie skoro jest POK ? Robicie przelew przez palce allegro , czekacie , nie ma sprzetu idzie zgloszenie na policje , allegro i macie zwrot kasy.
Ryzko jest owszem , czasowo rowniez mozna troche stracic. Cos za cos.
Ja dzwoniłem raz, zajęte, drugi raz po 2min i odebrał.
Zapytajcie na beszczela o możliwość bezpośredniej tranzakcji : daję gotówkę zabieram towar. Mnie już pozna po głosie :P
brak odbioru osobistego - oszustwo. nie ma cudów Panowie...coraz wiecej tego scierwa na allegro w naszej branzy :(
Spróbowałem jeszcze raz i się udało dodzwonić. Zostałem poinformowany, że obecnie nie ma możliwości odbioru osobistego, ale za około 2 tygodnie powinien ruszyć sklep internetowy z możliwym odbiorem osobistym.
No to czekamy :P
Oj Kuba po co przeginasz z przykładami ;]. Owszem różne wałki były na Allegro ale może tutaj mamy doczynienia z rzetelnym sprzedawcą ? Czas pokaże w sumie. A Wy wszystkich od razu posadzacie o najgorsze ;]
fokeshi z tym tekstem to juz przegiales nawet :D , czesto gesto jak firma ma magazyn na zadupiu gdzies w polsce to myslicie ze beda certolic sie w odbiory osobiste ? 30 osob dziennie po czajnik bedzie przyjezdzalo :D
sam czekam na pierwsze komentarze z zakupionych 5d2 i moze sie zdecyduje
Model sprzedawcy idealnie pasuje do pozostałych dwóch. Po drugie - skądś ta różnica cen pochodzi, a jeżeli dystrybucja jest polska, to ...
Tell me why