Dzisiaj się ktoś skusił, zobaczymy, czy przybędzie pozytyw z tej aukcji :D
Wersja do druku
Dzisiaj się ktoś skusił, zobaczymy, czy przybędzie pozytyw z tej aukcji :D
No szkoda, szkoda.
Wystawił również 35L :
http://allegro.pl/item1035430912_obi..._ef_l_usm.html
Może na allegro zbiera zamówienia i kasę, a jak już jest dostateczna liczba żeby mógł ściągnąć od hurtownika, to zamawia i dostarcza... Wysyp pozytywnych komentarzy tych samych typów telewizorów w krótkim okresie czasu może być faktem potwierdzającym moją teorię. Jak widać - chętnych na sprzęt foto jest mało - być może fotografowie są bardziej wyczuleni na przekręty i wiedzą, że taka niska cena bez powodu nie jest :D
Wygląda na dość poważną firmę http://poznan.biznespolska.pl/firmy/...d=31451&search[searchIn]=onlyKRS&search[pageno]=20
Dołączam do grona "oczekujących na pozytywny komentarz" ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Chociaż google wypluwają 2 różne adresy
Wykonałem telefon, podpytałem troszkę.
1) FVat? : Jest.
2) Czemu na allegro są komentarze tylko odnośnie TV? : Sprzedałem już ~12 sztuk 5d2, będę wysyłał w środę, więc pewnie w czwartek-piątek pojawią się pierwsze pozytywne komentarze na allegro.
3) Dlaczego taka niska cena? : Bo dzięki temu 12dniowemu okresowi wysyłki możemy obracać tą kasą, kupować i sprzedawać następny sprzęt... Druga sprawa to to, że faktycznie są to duże, hurtowe ilości ściągane prosto do magazynu.
4) Czy w razie małej liczby chętnych na dany sprzęt (nie wystarczającej do ściągnięcia hurtowej ilości) dostawa może się przedłużyć?: Nie, bo to co jest na allegro, jest faktycznie na stanie w magazynie.
5) Gwarancja wypełniona poprawnie? : Tak, pełna gwarancja 12m-cy w Canon Polska, dystrybucja Polska.
Zabija mi ćwieka koleś no :D
Micles, kup na próbę i pochwal się.
dinderi, kup na próbę i pochwal się.
Ja proponuję zrobić listę chętnych i kupić jedną piątkę na spółę. W razie negatywnego przebiegu sprawy - każdy będzie w plecy 1/n część kasy...
A, mówił jeszcze, że można skorzystać z płatności przez Allegro i mieć ubezpieczenie do 10kzł.
Ale Ty jesteś z Poznania, zawsze to łatwiej podejść osobiście i sklepać maskę, w razie co.
Płatnośc Allegro mogłaby być tutaj atutem.
Nie jestem aż takim koksem :D
Mogę jedynie się przejechać i zobaczyć co tam na tej Warszawskiej 43 jest...
BTW : jak sprawdzić, czy allegrowicz jest faktycznie właścicielem/czy czym tam tej spółki, a nie podszywa się pod kogoś?