Wystarczyło wpisać 50D w wyszukiwarkę :roll: .
Ja bym nie sklejał, ale pewna logika w tym jest, że niby ten wątek dotyczy wszelkich nowych puszek Canona a nie tylko następcy 5D.
Wersja do druku
Oczywiście, że się cieszę!
A masz na to jakąś radę WUJU? Zarówno C jak i N mają z tym problem, więc dokładają taki feature w swoich puszkach. Mnie osobiście to napawa optymizmem, że w przyszłości będę mógł sobie rozregulować AF we własnym zakresie, nie zdając się w tym przypadku na Żytnią.
Wolę C i jego buble niż nic...
"Artificial Intelligence AF" co to za pies? Może tłumaczenie debilne?
A dla mnie to od 20D przez 30D do 40D nie wydarzyło się nic specjalnego co uzasadniałoby sprzedaż niższego modelu i kupno wyższego, a więc dołożenia choćby kilku stów. Bez urazy, ale Canon wypuszcza modele dla brandzlarzy aby nie przestawali trzepać gruchy na wysokim C. Wy tu pierdu, pierdu jakie to rzeczy przydałyby się w nowym modelu, lecz Canonjapońce gdzieś mają te wszystkie życzenia, westchnienia i zgadywanki. Capustę robić chcą na cropach, w FF dostali kopa od Nikona takiego, że łby im się zapowietrzyły i myslenie odebrało, a niedługo drugiego dostaną od Sony, że gały stracą całkiem rozeznanie co się dzieje na rynku FF.
To moje 3 grosze w temacie.
Ja jakimś wielkim fanem korporacji nie jestem, ale gdyby nie C, to byśmy 3 lata temu FF nie mieli, a raczej nie zdarza się, żeby firma będąca pionierem jakichś rozwiązań w tak krótkim czasie wycofywała się z rozwoju... Gdyby nie FF od C, N pewnie sam by uwierzył w swoją propagandę, że FF w cyfrze jest nikomu do niczego nie potrzebne...
Uff... Według wyciekniętej specyfikacji zostawili przycisk direct print. Całe szczęście :p