Ładnie.
Pociąg do Wlenia jeszcze jeździ?
Wersja do druku
Ładnie.
Pociąg do Wlenia jeszcze jeździ?
Podoba mi się seria z FotoCon :)
545 ładne. Ale żeby się do czegoś przyczepić to osobiście skupił bym się na samym moście, może w pionowym kadrze wywalając boki które zaburzają symetrie.
2 kolejne też przyjemne jesienne kadry.
Do dzisiaj żałuję, że nie miałem żadnego dłuższego obiektywu poza tokiną 12-28.
Dziękuję za wizytę w galerii.
--- Kolejny post ---
Mam taką fotkę w pionie, ale jakoś taka bez wyrazu. Przerobię na B&W i zobaczę jak wyjdzie.
Dziękuję za kilka słów w galerii.
Ten most moim zdaniem może byłby ciekawszy w ujęciu rybim okiem, lub może szerokim,ale z żabiej perspektywy.I koniecznie przy braku światła, może z jakąś lampką dopalony.To tylko moja sugestia,Twoje zdjęcia Twój sposób wyzwalania migawki :)Dodatkowo, pierwsze przęsła /to słowo wyleciało mi z głowy i chyba z 10 min szukałem w pamięci tego określenia /na pierwszym planie żeby odciąć te drzewa, choć to już inna kompozycja i inny sposób pokazania mostu kolejowego.
546. Całkiem przyjemne.
547.No las super, tylko ja chyba jakoś nigdy się nie przekonam do tego typu zamrażania ruchu wody :) Ale ogólnie spokojne kolorowe pokazanie jesieni.
548) Kolorowo z bukami w kwadracie.
Już zwiało wszystkie kolorowe liście.
--- Kolejny post ---
Tak właśnie jest i bardziej mnie się podoba z drzewami, bo sam wiadukt smutny jest :(
--- Kolejny post ---
549) Ostatnie buty przed schroniskiem, nie moje, ale fajnie wyglądały.
548 - jak dla mnie piękne światło i piękne kolory, lubię takie, uspokajają mnie.
Fajny patent z tymi butami ;) jakie to schronisko?