no mowie przeciez ze mam taki garaz:-) akurat to stalo ostatnoi w srodku:D
Wersja do druku
mankamentem jest jedynie brak miejsca - 2-3 osoby max moga focic. Podjade w poniedzialek zobaczyc co ma na warsztacie kolega..ale ostatnim razem po prostu ten widok zwalil mnie z nog..
No to by było coś fajnego i nowego ;)... Wystarczyło by wziąć ze 3 statywy + lampy zewnętrzne na delikatną dopałkę i by mogło być ciekawie ;)
Ja jestem za :D
Pozdr.
no ja tez chce zdecydowanie :-D pewnie nawet modelki by sie znalazły na taką sesje niekulawe :-D
19 wracam do łodzi, więc jak znajdzie się miejsce też jestem zainteresowany
Zbyszek,tylko sie wpisałeś i wszyscy uciekli , a sie taka fajna sesja szykowała :mrgreen:
dobra rezygnuje odstawiam słoiki na półkę w piwnicy
Fajne schody widziałem gdzieś w kamienicy na początku piotrkowskiej ale nie pamiętam numeru- kojarzy ktoś?
ma ktoś z Was jakiegoś samyanga 8/3,5 czy coś podobnego z uwa ? zeby kliknąc kilka klatek do testu .
Miałem i sprzedałem bo nie kryje pełnej klatki :D... jak potrzebujesz kupuj w ciemno bo na cropie daje radę ;)
Pozdr.
super , a jak na pełnej dziurze sie sprawuje bo te fotki chyba za dobre jak na pełny otwór :-D
To było pewnie na 5,6 bo na 3,5 mydlasty lekko był ;)
Pozdr.
A tak w ogóle to co taka cisza w lodzi? :D
wszyscy dorabiaja na slubach ... albo na urlopach
no to moze zrobimy jakis event ,piwka bym sie napił , no i jedyna canionierka nam sie rozintegrowała chyba bo jej dawno tu nie widziałem :-D , Aligator 16 organizator oczywiscie :-D
hehheee , widze ze jednak jesteś ,bo autentycznie dawno Cię tu nie widziałem :-D
Ale w studio?
a w studio źle ? tak mi sie wydaje ze w studio ,pogoda teraz zmienna ze ciezko sie konkretnie ustwić z wyprzedzeniem aby trafić na fajną :-D
No można studio, tak się tylko pytam :) Tylko ile by było chętnych? ;]
no to łatw modelki ,najwyzej we dwóch będziemy :-D
Małgosiu, czy Ty masz coś wspólnego z Końskimi? Bo w pozycji "Miasto" zapisałaś EL i TKN.
ooo kto to sie pokazał :-D , tez sie zastanawiam czy nie skoczyć na tego open haira w sobote .
A może to spotkanie w plenerze zrobić? Na studio będzie czas zimą :)
taka lipa Piotrze w tym sieradzu ? kurde wygladało to na fajna imprezke ,w sobote chyba jednak podskocze na te wybory ,moze jeszcze ktos z forum by sie znalazł chetny ,to bym sie załapał na samochód i plener mozna by było jakis zrobić wcześniej z miejscową modelką .
Lipa, nie. Jest całkiem OK, tylko ja strasznie leniwy jestem ostatnio. Jakaś chandra mnie dopadła, czy poziom morza się podniósł i w depresji się znalazłem. W każdym razie, bez wyraźnej motywacji nic mi się nie chce. ;)
wódki Ci trzeba :mrgreen:
No i jak brak chętnych na studio? Plener raczej nie, bo pogoda nieprzewidywalna ostatnio ;]
jak to nie przewidywalna opady, burze, mżawka i tak do końca lipca ma być ;)
Witam!
Aktualne są jeszcze spotkania łódzkim canonierów? Jestem przez pewien czas w Łodzi i chętnie bym sie gdzieś wybral. Co prawda kulawo teraz trochę u mnie, bo tylko z jedną 50 podpiętą, ale zawsze coś da się strzelić.
Skoro nikt nie rzuca terminami, to jadę na grzyby w koneckie lasy. Blackrado narobiła mi smaku na małą wycieczkę.
:mrgreen: ... jak wcześniej pisałem - może plenerek w tygodniu ? :D
Pozdr.
Ja jestem chętny, z tym, że jestem tylko biednym studentem bez własnego środka transportu i nie wiem czy do takiego grona pasuję.
ja również tylko nie wiem co na to pogoda ;)
Dla tych co są związani z maxmodels:
http://www.maxmodels.pl/forum_113766...spotkanie.html
no widze sie rozkrecacie ;D
Czy ktoś z Was dysponuje może szkłem Canona 135 mm 2.0L ? Przymierzam się do zakupu owego i chciałbym przypiąć je do swojej puszki i się chwilę pobawić. W zamian oferuję piwo ;)
jakie? jak coś to podjedź do centrum
Ale cisza w lodzi :D