Ja niestety po kilku miesiącach użytkowania Sony A7 I chce sprzedać. Nie spełnił moich oczekiwań.
Wersja do druku
Ja niestety po kilku miesiącach użytkowania Sony A7 I chce sprzedać. Nie spełnił moich oczekiwań.
No i fajnie. Łączę się z Tobą w bólu w tym jakże ciężkim dla Ciebie czasie.
BTW - moje spełnił. Ale ja to mało wymagający jestem. Aparat fotograficzny ma służyć z założenia do robienia zdjęć i nie oczekuję od niego możliwości telefonowania oraz prania i prasowania koszul :)
ps.
życzę Ci, abyś szybko i drogo sprzedał a tanio kupił następny aparat (niekoniecznie na S w nazwie)
ale jak to nie spełnił? czy to możliwe???
Nie ma tego czegoś co ma tylko Canon i czego nie da się opisać słowami :) Choć mogę spróbować :)
Gdyż, albowiem w puszkach Canona od zawsze tkwi coś nieopisanie magicznego. Zupełnie jak połączenie retro i nowoczesności (stare wiekowe - sprzed dekady matryce upakowane w nowoczesnej, pięknej obudowie) a to wszystko dodatkowo skropione łzami jednorożca podczas pełni księżyca.
xd
--- Kolejny post ---
Że niby ja ? Ależ ja kooooooooocham wszystkie canony jakie do chwili obecnej zostały wyprodukowane :) A jeszcze bardziej kocham ich użytkowników obecnych i przyszłych
xd
Moze kolega Pitter83 podzieli sie informacja co mu sie nie podobalo. Macalem ostatnio ten model o dziwo byl to nowy A7 na polce chyba go nikt kupic nie chcial. Wiec trzyma sie to nie bardzo i ponoc slaby AF I jakas tam wada byla wiec to model do studia tylko :-)
Ostro konfabulujecie towarzyszu :roll: Nie będę rozwijał tematu, ale jestem użytkownikiem A7 II (ten sam AF i matryca, dodano IBIS) i mam nieco inne zdanie w tym temacie (milion razy już pisałem o tym dlaczego nie widzę podstawy do zmiany tego modelu na nowszy ;)
BTW - wielokrotnie używałem ciągły AF przy fotach w ruchu i jest całkiem sprawny (celny i szybki) ;) vide: https://35photo.pro/photo_2713528/ / https://35photo.pro/photo_2603201/ Można by rzec, że znam A7 trochę lepiej od Ciebie pod względem możliwości ;)
Całkowicie zgadzam się ze stwierdzeniem, że bez wyjaśnienia powodów sprzedaży oraz wyjaśnienia co się nie podobało taka informacja ma zerową wartość.
A7 II ma lepsza obudowe i grip. Af tzapomnialem dodac ze w gorszych warunkach nie jest najlepsze, ale niewiem z autopsji tylko z opowiesci.