5 najbardziej mi się podoba
Wersja do druku
5 najbardziej mi się podoba
Piękne niebo na #8, i wspaniale uspokajająca #3, wygląda jakby tam była absolutna cisza :)
dawno nic nie pokazywalem, a ze wygrzebalem z szuflady troche starych zdjec, to pora nadrobic...
lato 2011... tygodniowa wycieczka przez Niemcy i Czechy. caly zestaw: https://www.flickr.com/photos/bartro...57685600813615 a tutaj na zachete 5 sztuk
1. uliczki Wernigerode (Harz, Saksonia-Anhalt)
2. ratusz w Wernigerode. jak ktos kiedykolwiek byl na Weihnachtsmarkcie w Niemczech i ogladal budy z glinianymi modelami, to ksztalt tego budynku na pewno juz widzial ;)
3. nabrzeze w Bambergu
4. pochmurny dzien w Czeskim Krumlowie
5. noc w Pradze
Bardzo przyjemne, zwłaszcza obróbka koloru.
cos swiezszego... z kwietniowej podrozy na Balkany. mialy byc Madziary, Serbia, Bosnia ale ze wzgledy na aure wyszly tez 4 dni w Czarnogorze.
ponizej wybor zdjec z tego wlasnie nieplanowanego wyskoku do Boki Kotorskiej, ktory z uwagi na aure okazal sie najproduktywniejszy zdjeciowo. wiekszy zestaw z Madziarami, Serbia i Bosnia: https://www.flickr.com/photos/bartro...57683286425714
1. widok na fiord z murow Kotoru
2. Prcanj i gory nad Boka Kotorska
3. nocna Boka
4. kosciol Matki Boskiej na skalach
5. Perast
6. wieczorny Kotor
7. zachod slonca nad Boka
8. stonka doplywajaca do Kotoru :(
8 cudo
Pięknie podane. Nie tylko ten secik, ale ogólnie cały Twój album przejrzałem i jestem pod wrażeniem. Świetna robota. Jak zauważyłem w podróże zabierasz jednak pełną klatkę, a 750D zostaje w domu :-)
niekoniecznie. jak jade autem to cropa mam i tak zawsze spakowanego w walizce "na wszelki wypadek". ale jak jade na wakacje familijne to biore mniejszy plecak (miejski) wiec tez nie nosze cropa ze soba i stad wszystkie zdjecia sa pelna klatka
na wyjazdach stricte foto, gdzie jade sam, biore duzy plecak i tam jedzie i pelna klatka i crop. albo duzy plecak z pelna klatka + mniejszy plecak z cropem (i stosownie do planow biore albo duzy albo maly). i wtedy mam foty mieszane. poki co wywoluje tydzien w Pieninach (jakos pod koniec wakacji pewnie pokaze) tam mam foty z obu korpusow...
to tak... spod domu tym razem. dawniej sie to nazywalo Eneco Tour, od tego roku jest BinckBank Tour, nieodmiennie chodzi o holenderska tygodniowke kolarska. wczoraj byl pierwszy etap, z pieknym sloneczkiem... dzisiaj niestety byl mokry deszcz (taki nietypowy dla tego kraju, bo nie dalo sie go zignorowac :) )...
andre greipel
alexander edmondson
peter sagan