Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
McLaren
Tylko czy kupować szybko 5D Mark II, czy spokojnie czekać na 6D ?
Spokojnie czekać. Dopóki kasa w garści - MASZ WYBÓR. Na 5D (wersja dowolna) i 6D świat się nie kończy. Wcześniej, czy później pojawi się kolejny "cud techniki". No chyba, że ktoś ma albo potrzebę, albo ciśnienie na zakup. Wtedy ma rebusik :) .
Nie wiem, czy już ktoś nie podawał, ale informacja jest już na polskiej stronie CanonaCanon EOS 6D - Cyfrowe aparaty z wymienną optyką - Canon Polska
Cytat:
Zamieszczone przez
Paprochwbody
informacja jest już na polskiej stronie CanonaCanon EOS 6D - Cyfrowe aparaty z wymienną optyką - Canon Polska
Trochę skąpo...
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
mujboze... bo nie ma 1/8000s to jest totalnie do doopci, do niczego sie nie nadaje i w ogole kijem go przez szmate nie dotykac...
jakies upaly w Polsce dzisiaj sa, ze tak przypieklo? :cry:
Mój nowy aparat ma najkrótszy czas 1/400 sek (nie pomyliłem zer). Co ja teraz zrobię?
Cytat:
Zamieszczone przez
strideer
Mój nowy aparat ma najkrótszy czas 1/400 sek (nie pomyliłem zer). Co ja teraz zrobię?
no zdjec, jak sie slusznie domyslasz, na pewno nie...
Cytat:
Zamieszczone przez
strideer
Tylko nie pisz ile ma fpsów bo wyjdzie, że jeśli to w ogóle jest aparat, to na zęby, a nie fotograficzny.
Cytat:
Zamieszczone przez
michalab
Tylko nie pisz ile ma fpsów bo wyjdzie, że jeśli to w ogóle jest aparat, to na zęby, a nie fotograficzny.
A jak szybko jesteś w stanie naciągać wajchę i wciskać wężyk spustowy? :-D
my tu gadu gadu... a zrobił kto dzisiaj jakieś fajne zdjęcie...? bo mój 5DII od czasu info o 6D zaczął jakby lepsze zdjęcia produkować..., czyżby się wystraszył...? ;)
Mój woła "wyczyść mi matrycę". Szkoda, że producenci ciągle jeszcze nie rozwiązali tego problemu w sposób bezpieczny dla sensora.