Wersja do druku
Waldek - w fotografii jest czesto tak, ze albo sie cos dostrzega albo jest sie slepym na pewne tresci - niewatpliwie potrafisz masz oko i potrafisz zlapac krzywe i uklady dla innych czesto niedostrzegalne. Powtorze, ze ten "industrial" w Twoim wykonaniu jest fajny. Tutaj odcienie niebieskiego i szarosci swietnie zagraly, takze kadrowanie (nawet ta lampa na pierwszym jest tutaj OK). Zdjecia do prospektu UG :-)
87 piękna zabawa formą ale pomyśl o zmianie hostingu zdjęć nie wiem czy to tylko akurat dzisiaj ale jedno zdjęcie otwiera się przez ponad 30s :(
93 tez mi podchodzi - szukanie symetrii, kolory jak poprzednio swietnie graja - pasuje i uzupelnia serie bardzo dobrze
96 mogłoby być ciekawe jakbyś stał na wprost okien a słupy posłużyły jako obramowanie :D
Pytanie do Tych co chcą jeszcze przeglądać ten wątek - która wersja : kolor czy cz-b ciekawsza ?
Dla mnie cz-b, jakoś mi ta zieleń trawy w kolorze nie pasuje do całości.
Hi...
Żebyś Ty wiedział ile razy napisałem i skasowałem :). Musiałbym się powtarzać. A co do "lepszej" wersji - te zdjęcia się różnią - i to zdecydowanie - są inaczej skadrowane. To dla mnie dwa różne obrazy. Inna sprawa że trawa na kolorze jest jakby trochę przesycona, ale oglądam na lapsie i tu w ogóle kolory są z kosmosu. Gdy pierwszy raz rzuciłem okiem to bardziej przemówiła do mnie wersja kolor. Ten cokolik jakoś klamruje to zdjęcie (na BW jest mocno wycięty i zwinietowany).
Pozdrawiam...