trzabyło im bzyknąć fleszem prosto w ślepia na opamiętanie!Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Wersja do druku
trzabyło im bzyknąć fleszem prosto w ślepia na opamiętanie!Cytat:
a cięta riposta :-(... trzeba bylo ich zlapac, spisac dane przeszukac mieszkania zebrac dowody i zadzwonic na policje zeby ich zabrali...Cytat:
Dziekuję za wszystkie słowa i polecam, jak zauważył p13ka, spisanie wszystkich numerów sprzętu.
Czekam na rozwój sytuacji.[/QUOTE]
Mój 17-35 2,8L z nr do tej pory jest na liście.Spisanie numerów nie pomoze ic w znalezieniu złodzieja a jedynie umozliwi odzyskanie sprzętu gdy wpadnie on policji w łapy.Inaczej - nawet nie masz szans dostac swojego aparatu - nawet gdybyś zobaczył go i był pewien ze to twój...Policja oddaje tylko zgłoszony sprzęt.Na giełdzie w Stodole - na zwróconą obsłudze uwagę że facet sprzedaje aparat z USUNIETYM numerem - usłyszałem: no i co?...a policja - pod telefonem 112 powiedzieli ze wyśla patrol - proszę podać swoje dane...No cóż - znacie procedurę? - ja wybrałem opcję ze jeszcze chcę bez pokazywania palcami pochodzić jescze czasem po giełdzie...A z uwag praktycznych: sprzęt noszę w najtańszej zniszczonej torbie.Wyciągam - jak muszę.A co do innych rozlicznych metod - mam ale tu nie napiszę...Kto wie kto to czyta?....Generalnie: mam - cenię - pilnuję.Mam - bo mam zawsze przy sobie.
Kilka słów na koniec ;)
Sprzęt odebrałem z policji - w stanie nie naruszonym.
Póki co brak śladów po 135/2.
Złodziejaszki będą siedzieć, przy najmniej przez najbliższe 3 miesiące, taki areszt zastosował wobec nich sąd.
Czekam na rozwój sytuacji i odzyskanie 135-ki na co mam cały czas nadzieję.
Raz jeszcze dziękuję wszystkim za to, że byliście ze mną. Dzięki !!!
sąd na wniosek prokuratora ;)
a po co tak dużo tych " ;) " ???
bo jeszcze ktoś pomysli że zrobiłeś wszystkich w konia...
no bo wiesz Auwo, to juz by była przesada :D
marcingreen - dużo tych ;) z radości, chyba że wolisz te :D
:D :D :D
to kiedy jakiś zlot organizujesz na tą część ???
no bo jakby nie było to musisz się poprostu...obstawić :D
sprzęt skradziono i odzyskano w W-wie więc nie muszę chyba podkreślać w jakim miejscu życzymy se zlota :D
przemyśl to i czekamy na szczegóły.
przy okazji co poniektórzy załapią się na atrakcję pod tytułem: palcówa 'jedynczki'
No kurcze fajnie bo byłem przekonany że po sprzęcie już. Gratuluje i zazdroszcze uczucia bo to TAK jakbyś 2 razy kupił sprzęt, a wiadomo, że wtedy radocha jest najwieksza ;) Pozdrawiam
Auwo, a iczek ma 135L dosprzedania. Mozna go sprawdzic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: