Mi cena tak bardzo nie gra roli więc Tomek mnie wpisze tam gdzie wszyscy uzgodnicie (przynajmniej tak się umawialiśmy)
Tylko nie walczcie gdzie taniej o 5 zeta, bo niedługo będzie walka o ten hotel gdzie wogóle są wolne pokoje.
A czasu coraz mniej
Wersja do druku
Mi cena tak bardzo nie gra roli więc Tomek mnie wpisze tam gdzie wszyscy uzgodnicie (przynajmniej tak się umawialiśmy)
Tylko nie walczcie gdzie taniej o 5 zeta, bo niedługo będzie walka o ten hotel gdzie wogóle są wolne pokoje.
A czasu coraz mniej
Ja tak jak wcześniej pisałem będę o 6.09 na centralnym w W-wieCytat:
Zamieszczone przez mmsza
Ale o ile się orientuję Gawryl bedzie na miejscu ok 8.00-8.15 (chyba że zmienił plany)
Późno, późno... ale niestety nie mają innej opcji przejazdu PKPCytat:
Zamieszczone przez mmsza
Małe sprostowanie: mogą być o 5.55 ale by musieli ruszyć o 20.30 w piątek :mrgreen:
eee, Panowie, to nie wchodzi w gre ;) po takiej podrozy, co to normalnie trwa 2.5h a w tym przypadku 9.5h, to jedyne, co bysmy umieli wykrzesac z siebie na ,,zlocie CB'' to ciu-ciu-ciu...ciu-ciu-ciu...., dlugo bysmy sie nie otrzasneli z tego szoku :DCytat:
Zamieszczone przez mmsza
wiec bedziemy na 8:14 :)
edit:
ze nie wspomne o 2h czekania w malowniczej Malkinii :) oraz 40min marsz z W. WIlenskiej na W. Wschodnia :) chyba bysmy byli zaginieni w akcji ;) kto by nas ratowal?
jesli moge odpowiadać w imieniu gospodarzy, to właśnie taki wariant bierzemy pod uwagę.
Ja sie dowiedziałem wczoraj ze starzy mnie podrzucą bo jadą do krakowa w jakiś interesach wiec looz. Moge być o ktorej chce ^^ hehe powiedzcie gdzie i o ktorej zbiorka zlotu to szofer mnie zawiezie na czas :D
Edit: Ej tylko co z tym hotelem? juz ktos zarezerwował miejsca? Bo nie chce spac pod mostem :D
Może zrobimy ankietę? :> Ja jestem za opcją tańszą, ale zgodzę się na cokolwiek z wymienionych.Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Zawsze jest jeszcze Sheraton ;) nawet blisko centrum :D
A przyjade pociagiem oczywiscie z Gawrylem.
ja jestem za kawkami czyli opcja tansza
no to sie doigralismy, trzy kafki juz pozajmowane na sobote, Mmsza, ja rozumiem Twoj tok myslenia, i gdybym mial tyle kasy zeby zaplacic chetnie bym zaplacil ale wiecej jak 50 zl nie jestem w stanie za nocleg zaplacic...
ta troche trza sie z innymi liczyc :P no ale coż... za pozno :P