Widziałem tego krzaka już przy kadrowaniu i założyłem, że nie będę focił ciaśniej, tylko go sobie wymażę. Na kompie też go widziałem, ale lenistwo wygrało.
Wiesz, jest coś takiego jak samospełnienie :D
Wersja do druku
Widziałem tego krzaka już przy kadrowaniu i założyłem, że nie będę focił ciaśniej, tylko go sobie wymażę. Na kompie też go widziałem, ale lenistwo wygrało.
Wiesz, jest coś takiego jak samospełnienie :D
164. Jak się skacze z mostu, to nigdy z jednej nogi! Zapamiętaj.
Wracając micles do Twojego streetfoto to polecam ten wątek http://canon-board.info/showthread.php?t=55725 Powinieneś się tam zagłębić i kontemplować. Według mnie to jedne z najlepszych zdjęć zamieszczonych na Forum w tym gatunku w 2009 roku. Niestety nie docenione. Popatrz z jakim smakiem ktoś wypatrzył sytuacje i zamknął je w kadrze kierując się pewnym kluczem. Może to nie jest mistrzostwo świata i okolic ale dla ciebie powinien być to wzór godny naśladowania.
Piękny ten krajobraz na 156 ! Reszta ... bez rewelacji.
Street nie wypowiadam się, bo na tym się nie znam a sam nie próbowałem jeszcze, boję się oberwać torbą z zakupami albo czymś od wkurzonej babci.
Jeżeli moje stwierdzenia nie wystarczają, to muszę posiłkować się innymi źródłami. Na książki nie mam czasu/nie stać mnie/etc, a ludzi związanych z fotografią o takie głupoty męczyć nie będę, żeby wystawiali jakieś opinie potwierdzające moje wywody. A ostatecznie - to Sergiusz zaczął.
Na rozluźnienie fota z mojego nowego, prywatnego studia :P :
P.S. Proszę, nie komentujcie skarpetek, po prostu tła sobie nie chciałem brudzić tak od razu ^^
165.
165. zabawne. Piszę bez ironii. :grin:
ja cie uwielbiam za tę fotę! :D :D