Dzięki.Prawdę mówiąc chciałem uzyskać taką winietę,żeby ładnie sciemnić mniej ważne części kadru.
Pozdr.
Wersja do druku
Dzięki.Prawdę mówiąc chciałem uzyskać taką winietę,żeby ładnie sciemnić mniej ważne części kadru.
Pozdr.
Ja tak jeszcze do hitów : miałeś akredytację czy bardzo wcześnie przyszedłeś? Bo ja za cholerę się nie mogłem dopchać do sceny. A i do fotozone mnie nie wpuścili pomimo że miałem plakietkę z "Letniej Szkoły Reportażu i Dokumentu 2007" :D.
No i druga sprawa, widzę że tak samo jak ja udało ci się uciurać kaskę na jakiś sensowniejszy sprzęt... No ale wiesz co, nikon? Zdrajca! :D
Akredytacji nie miałem,ale dzięki wrodzonym zdolnościom mojego brata dostaliśmy się do strefy dla fotoreporterów.Do tego legitki,które dostaliśmy obowiązują nie tylko na ten jeden koncert,ale komu by się chciało jechać;)
Ja się za zdrajcę nie mam;)Wybrałem to co dla mnie było bardziej rozsądne i sprzęt,który daje mi większe możliwości. Gdybym nie wziął nikona,a np.350D prawdopodobnie nie miałbym żadnego porządnego szkła.A tak mam już całkiem sensowny komplet szklarni,który w zupełności mi wystarcza:)
Pozdrawiam.
Możesz coś dokładniej? Chciałbym wiedzieć co na przyszłość mam gadać :D.Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
E tam, kit też jest fajny. A i do tego można zawsze dokupywać. Właśnie jestem na etapie zamawiania 50 1.8 do Bydgoszczy, bo nigdzie nie mają...Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
No widzisz.Tylko,że jak bym wziął 350D to by mnie było stać tylko na kita.Bo reszty gratów bym nie sprzedał.A tak mam piękny komplecik,tylko lampy mi brak;)
Szukałeś może 50-ki w fotojokerze lub foto-bazarze?Tam mają duży wybór,może będzie.
Szczegóły odnośnie koncertu zaraz dostaniesz na PM.
Sorry za OT w Twoim T, ale ile dałeś za każdy element Twojego zestawu?
D70-1300zł-używka
50-ke dostałem od brata
Soligora też
18-55mm za 280zł z allegro
Tamrona 55-200mm za 280zł-promocja w fotojokerze
No właśnie tylko lampy mi brakuje,ale na nią będę dłuuugo zbierał:)