No ja zająłem zaszczytne ostatnie miejsce ( zestaw 4 ) ... ale za to z całą odpowiedzialnością mogę postawić piwo tym 2 osobom co na mnie głosowały :lol:
Wersja do druku
To się wsio wyjaśniło ;) Trzeba wstawić resztę fotek z tego spotkania, już teraz można nie łamiąc reguł battla :)
:)
Jak słusznie podejrzewał Xsardas, popełniłem zestaw nr 2.
Prawdopodobnie zdradziło mnie przycięcie zdjęcia drugiego w proporcje 2:1 co przy szerokich kątach często mi się zdarza.
Przystępując do zabawy chciałem zachęcić innych do zabawy. Szkoda, że tak mało z nas wzięło w niej udział...Może następnym razem będzie nas więcej?
Dziękuję za wszystkie głosy oddane na mój zestaw! Cieszę się z wyniku jaki osiągnąłem.
Skoro mój był zestaw 2, Xsardasa zestaw 3, a Aldego zestaw 4, to wypada w tym miejscu pogratulować zwycięzcy czyli MaXi_JaZz'owi!!!
Bardzo udane fotografie, a zwłaszcza druga. Osobiście pod jej wpływem oddałem na nią swój głos :) Gratulacje, Leszku!
Fotografie powinny ukazać się drukiem w "Lustrzance". tak jak ustalaliśmy przed battlem.
Jestem w kontakcie z Sergiuszem i myślę że nic nie powinno stanąć technicznie na przeszkodzie w realizacji.
Skoro na pogodę są coraz mniejsze szanse, można pomyśleć nad battlowaniem w studio. Miejsce jest, dziewczyny się znajdą, nie musimy robić sesji w jednym czasie, zwyczajnie, kiedy komu pasuje i jak się indywidualnie umówi. Określimy limit czasowy powiedzmy do końca roku. To jest tylko przykład propozycji.
propozycja ze wszech miar do przyjęcia, ja sie piszę tylko temat zapodać....
Nie to nie :P Ja wstawiłem resztę gniotków na swojego bloga, jeśli ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam :)
Temat w studio hmmmmmmmmm ciężka sprawa :(
W rozmowie na gg Skylines zaproponował zorganizowanie pleneru z modelkami na Arkonce pod hasłem "Portret w plenerze". Jest w stanie zorganizować dziewczyny i wizażystkę. Są chętni?
Problem jest w ustaleniu daty: najlepiej jakby była to niedziela. Ta niedziela czyli 6-go, to trochę hard core - zbyt mało czasu. Korzystny wydaje się 13-ty.
I tu mam zgryza: chętnie bym był, ale planowałem zlot założycielski klubu na ten dzień.
Prawda jest taka, że statut nie jest gotów, a ja fizycznie nie jestem w stanie przedstawić jego sensownej propozycji na teraz. W tej sytuacji chyba nie ma co przeć i muszę zaproponować przełożenie zjazdu na styczeń... :(
nie ma co na pałe organizować, styczeń wydaje się być rozsądny, ludziska ganiają już przed świętami i takie tam...
Spotkanie się odbyło, a jakże....... w gronie dość scisłym, aczkolwiek było i konstruktywnie, a i dupie Maryni też było. Podziękowania dla Gospodarza, ci co byli nie żałują (chyba), ci co nie byli niech żałują.....:mrgreen: