Odp: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01
Ale uwaga nie była skierowana do "zielonych" szanowny moderatorze tylko do osób nadających i sprzedających specjalne statusy.
Jak wyżej było napisane - rozumiem że nikt nie ma ochoty prowadzić forum za friko, ale uwiarygodnianie autorytetem tego forum osób o wątpliwej reputacji to moim zdaniem nie najlepszy pomysł.
Cytat:
Zamieszczone przez
kaindox
Ale uwaga nie była skierowana do "zielonych" szanowny moderatorze tylko do osób nadających i sprzedających specjalne statusy.
Jak wyżej było napisane - rozumiem że nikt nie ma ochoty prowadzić forum za friko, ale uwiarygodnianie autorytetem tego forum osób o wątpliwej reputacji to moim zdaniem nie najlepszy pomysł.
Ale widzisz, to trochę tak, jakbyś winił TVP za to, że emitowała reklamy Amber Gold...
O ile pamiętam reklamowała do czasu aż wyszło na jaw na czym polegały interesy Amber Gold.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Szczególnie, z powodu:osoba ,która ma do Pana roszczenia opisuje :dokładniej,szczegółowo swoje niezadowolenie ,a Pan odnosi się do tego obcesowo i formalnie.
A jak mam reagować, kiedy ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje ktoś z czymś takim do mnie. Jestem pracownikiem tej firmy, nie sprzedałem temu Panu nic prywatnie. Sprawę zamówienia z którego zrezygnował sprawdziłem zaraz po wpisie na forum, faktycznie leży nie ruszana. Nie ma żadnej dyspozycji, ani żadnych danych co z tym robić. Nie ma żadnego pisma, żądania zwrotu, numeru konta, nic. Korespondencja się urwała. Co mam myśleć? Adresat umarł, wyjechał, przepadł? Aż tu nagle bach: Pismo z Sądu, smarowanie tyłka na forum.
Jeszcze raz: Trzeba wystosować normalnie, oficjalnie swoje stanowisko, podać preferowany sposób zakończenia sprawy i tyle.
Prywatna wpłata? Jaka prywatna? Chodzi o pośrednika w płatności elektronicznej (karty, e-transfery). To nie był normalny przelew, nie wiadomo komu zwrócić.
To ja mam pytanie do sprzedającego - czy ta "firma" to spółka kapitałowa? A jeśli tak, to czy jest Pan jej udziałowcem/członkiem organu (jakiego)?
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
To ja mam pytanie do sprzedającego - czy ta "firma" to spółka kapitałowa? A jeśli tak, to czy jest Pan jej udziałowcem/członkiem organu (jakiego)?
To jest Sp. z o.o. Jestem pracownikiem.
Czyli ani udziałowcem ani członkiem organu?
Cytat:
Zamieszczone przez
MC_
Czyli ani udziałowcem ani członkiem organu?
Nie i nie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom01
To jest Sp. z o.o. Jestem pracownikiem.
Prezes Zarządu?
:)