Piękne zdjęcia córeczki , zwłaszcza to 3 ze str.12, 4 z tej strony również , a pani na 6 bardzo smaczna.
Wersja do druku
Piękne zdjęcia córeczki , zwłaszcza to 3 ze str.12, 4 z tej strony również , a pani na 6 bardzo smaczna.
Amatorek widziałem twoje zdjęcia w kalendarzu na rok 2011. Gratuluję świetne.
Bardzo klimatyczne zdjęcie. Fajny błysk w oku:)
ehh piekne te twoje zdjecia , gratuluje .:)
Świetne zdjęcia, świetna obróbka - gratulacje.
ps
ile czasu zajelo ci nauczenie sie takiej obrobki ?
dzieki za odp
Cała (prawie) moja technika jest opisana szczegółowo tu.
Zarówno technika fotografowania, jak i obróbki.
Wiele osób może poczuć się zawiedziona, ale w moich fotkach połowa ich wartości to modelka i jej mama która mi pomaga, ale szczegóły w linku powyżej.
Przejrzałem do końca cały wątek zamieszczony przez skromnie nazywającego siebie "amatorek".
Drogi "amatorku" , dał by ... los czy Ktokolwiek, by wszyscy amatorzy takie zdjęcia robili.
Możesz być dla nich wzorem do naśladowania , a i dla niejednego pretendenta do zawodowstwa (a przynajmniej za takiego się uważającego). Mało takich przykładów bezpretensjonalnych zdjęć i Amatorstwa w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Tym bardziej cenny jest ten wątek.
Pozdrawiam i życzę by Twoje Modele miały się zdrowo i pozowały Ci jeszcze przez wiele lat.
Pzeczytałem poradnik na "konkurencyjnym" ;) forum i bardzo mi się podoba. Nie często ktoś chce się dzielić swoją techniką, a tu proszę. Bardzo przyjemnie się czyta i można próbować :) Niemniej jestem bardzo zaskoczony, że tylko jpg-i.
Tak czy owak, pomysły, kadry, zdjęcia super :)
Tak jak większość poprzedników w tym wątku ciesze się że tu trafiłem.
Zdjęcia rewelacyjne! Sam swoją fotografie rozwijam trenując głównie na córce i po obejrzeniu twoich zdjęć wiem że jeszcze sporo mi brakuje.
Zaskoczyło mnie kadrowanie i GO.
Widzę jak muszę poeksperymentować z zestawem który mam.
Czekam na kolejne fotki i jednocześnie szukam wątku na forum konkurencji :)
Piekne oczy ,ostrosc gdzie trzeba :) Przepiekna masz coreczke ,fotka na 5 :)powodzenia